.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

kristiqn13
    Guest
    здравеи те едно момице ме видя гол ими каза че имам малак пенис кажете ми какво да права.
    Аз я попинах дали иска да излезем тя каза че акои по6ажа кураси пак но тоя път да правим секс да се съглъсяли тя е на 14 а аз на 13.

Цитирай Първоначално написано от kristiqn13 Виж мнението
    здравеи те едно момице ме видя гол ими каза че имам малак пенис кажете ми какво да права.
    Аз я попинах дали иска да излезем тя каза че акои по6ажа кураси пак но тоя път да правим секс да се съглъсяли тя е на 14 а аз на 13.
    Всичките решили да правят секс на по 13 масов ефект
    А ние как да ти помогнем? ...

kevin18
    Guest

Wink

Пич голема работа дане мишлиш че и моя е много голам покажиго ако го харесва я вкараи в леглото първо и го покажи и я целони после акои хареса я яхни един савет първо започни със путката ако иска тя почни от зат .може да нямаш такава въсможност ебия първи път е супер дигош ли го имаш ли сперма исползаи презервативи преди да започнеш лижии путката слет това го направете моят първи път беше супер 10 пъти правихме секс курами през цялото веме беше вдигнат гледа твоят дае дигнат ако го правити иначе свален нямя даи хареса моият и сегае дигнат мая е 20 ,18 см апреди беше 6,9см

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си