- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Световното първенство по футбол 2014
Не се занимавам с футбола но Германия се представи много добреА 1-7 просто ме уби
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Категорично за Германия, слагам 100 кинта в Еврото без да се замислям.
Стискам палци за Германия, дано да спечелят. Фаворити са ми от самото начало.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Аз още след полуфиналите сложих 250 £ в pinnacle без да ми мигне окото за Германия като краен победител, на 1.78, сега е паднал до 1.70 .. просто ще ги изкъртят, бил съм толкова сигурен в мач, само мин година финала в ШЛ за БМ.. откъдето и да го погледнеш Агуеро и Ди Мария са в по-слаба форма, немците много добре знаят как да се разправят с Меси, Лавеци и Игуаин са дупки.. в защита Демикелис не го виждам с определено по-техничните и бързи Кроос, Мюлер, че и Йозил .. само мотивацията няма да им е достатъчна на албиселесте
Меси няма да пропусне дузпа, бъдете сигурни. По-добър изпълнител от дузпи няма в момента.![]()
даже и снимка си направих
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...66468242_n.jpg
![]()
Айдеее маншафт, айде немската машинааа, няма такъв случай на нация, бомбардирана и срината до основи и така да се възроди отново, велика, единствена в историята, КОЛОС!!! Deutschland über alles in der Welt wenn es stets zu Schutz und Trutze Brüderlich zusammenhält !!! Имах шанса и да чуя на живо еуфорията от Хамбург, беше някаква всеобща екзалтация и не можах да чуя нищо друго освен Оооооо Deutschland Oooнаистина този 13 юли завинаги ще ми остане в съзнанието... Да отдадем заслуженото и на Аржентина, не бавиха времето, играха на кръв, опитаха се да играят достойно и успяха !!! Голямо браво и на двата отбора, футбола е жив !!!
Кво рече, кво?
Баси кефът. Хладният ум, трезвата преценка, доброто разпределяне на силите и отборната игра победи. Браво на Германия, браво за разчупването на традицията!
Атмосферата там изглежда да е уникална, язък, че не мога да споделя настроението!
Бастианчо трябва малко да почине само, че направо пометоха стадиона с него, милият.
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-13-2014 на 22:53
Аааа, не- ум и футбол, gotta be kidding me.
Точно германците не умеят да разчупват, те са просто машини, което в отборна игра като футбола е важно (и се бърка с хладнокръвие), но аз не се кефя на тяхната игра точно поради тази причина, днес бях за Аржентина.
Чак пък уникална не еПросто ще пуснат още от лудите намаления, както и още диадеми, гривни, ленти, пръстени с немското знаме.
Аз бях за Германия, ама съм абсолютно прав за Меси. Те заслужаваха да бият, след като дори трябваше Аржентина да останат с 9-ма в продълженията, а съдията ги пожали. Иначе жалко за Меси, без ди Мария нямаше с кого да играе. В това световно разкриха Агуеро и Давид Луиз, и двамата си показаха "невероятната класа". xD
Писнало ми е да я слушам тая фраза - машини, та машини. Еми, да вземем да се запознаем малко с характеристиките на една машина ли? Защо, аджеба, са машини? Точно заради добрата си преценка - и на Льов, и на самите играчи.
Отне ми време да го осъзная, но футболът не е просто "22 побъркани гонят една топка минимум 90 минути". Така че това съвсем не изключва ума като необходимост. Иначе нямаше да има тактики, разположение на играчите, напасване на стратегията спрямо силните и слабите страни на противника и т.н.
Именно, тактики и стратегии ясно че има при всички отбори, но при тях всичко това е заучено и не умеят да импровизират, няма страст в играта им и липсата на тази страст не е следствие от запазване на хладнокръвие, както повечето обичат да си го интерпретират.
Подозирах още през юни, че ще спечелят въпреки несилното им представяне в началните мачове, но другото е въпрос на усещане и лично мнение, аз просто не харесвам как играят. Това е
П.П. Схванах какво имаш предвид под ум в случая, просто цялото изкаване ми прозвуча малко пресилено.
Именно, тактики и стратегии ясно че има при всички отбори, но при тях всичко това е заучено и не умеят да импровизират, няма страст в играта им и липсата на тази страст не е следствие от запазване на хладнокръвие, както повечето обичат да си го интерпретират.
Подозирах още през юни, че ще спечелят въпреки несилното им представяне в началните мачове, но другото е въпрос на усещане и лично мнение, аз просто не харесвам как играят. Това е
П.П. Схванах какво имаш предвид под ум в случая, просто цялото изкаване ми прозвуча малко пресилено.
WELT.DE са просто безмилостни в критиката към Меси, умирам от смях
Топката била минала по-далеч от вратата отколкото Хондурас покрай световната титла.
След получаване на трофея Меси изглеждал така, сякаш са му връчили заплатата след приспадането на данъците
хаштагче нимоа :д
Леле, толкова простотия на едно място, рядко може да се види..