.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 194
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    С или без Ди Мария, гаучосите падат. Хубав мач на Холандия, въпреки че проспах първото полувреме, буквално.
    Проспал си най-хубавата част. Още в 3 минута гол от дузпа, а после в 15-та още един. Ама то какво да се очаква, като няма защита, та и вратар един.......

Не знам за днес, но мисля че финала ще завърши 0-0, поне в редовното време.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Ако Аржентина бие пак на дузпи няма да има такъв смях

Не се занимавам с футбола но Германия се представи много добре А 1-7 просто ме уби

Голям фен Аватара на supersonic0
    Категорично за Германия, слагам 100 кинта в Еврото без да се замислям.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Стискам палци за Германия, дано да спечелят. Фаворити са ми от самото начало.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Аз още след полуфиналите сложих 250 £ в pinnacle без да ми мигне окото за Германия като краен победител, на 1.78, сега е паднал до 1.70 .. просто ще ги изкъртят, бил съм толкова сигурен в мач, само мин година финала в ШЛ за БМ.. откъдето и да го погледнеш Агуеро и Ди Мария са в по-слаба форма, немците много добре знаят как да се разправят с Меси, Лавеци и Игуаин са дупки.. в защита Демикелис не го виждам с определено по-техничните и бързи Кроос, Мюлер, че и Йозил .. само мотивацията няма да им е достатъчна на албиселесте

anonymous708973
    Guest
    Ако Аржентина бие пак на дузпи няма да има такъв смях
    Не съм сигурна дали и с дузпи въобще имат шанс, вратарят на Германия неслучайно е обявен за най-добрия вратар за 2013-та година.
    Айде, стискам палци германците да спретнат една хубава отборна игра и да не пускат топката!

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Меси няма да пропусне дузпа, бъдете сигурни. По-добър изпълнител от дузпи няма в момента.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    то на дузпи намирисва :Д ще видим

Цитирай Първоначално написано от supersonic0 Виж мнението
    Категорично за Германия, слагам 100 кинта в Еврото без да се замислям.
    Скъса ли го?

Голям фен Аватара на supersonic0
    Скъса ли го?
    даже и снимка си направих

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...66468242_n.jpg

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Айдеее маншафт, айде немската машинааа, няма такъв случай на нация, бомбардирана и срината до основи и така да се възроди отново, велика, единствена в историята, КОЛОС!!! Deutschland über alles in der Welt wenn es stets zu Schutz und Trutze Brüderlich zusammenhält !!! Имах шанса и да чуя на живо еуфорията от Хамбург, беше някаква всеобща екзалтация и не можах да чуя нищо друго освен Оооооо Deutschland Ooo наистина този 13 юли завинаги ще ми остане в съзнанието... Да отдадем заслуженото и на Аржентина, не бавиха времето, играха на кръв, опитаха се да играят достойно и успяха !!! Голямо браво и на двата отбора, футбола е жив !!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Меси няма да пропусне дузпа, бъдете сигурни. По-добър изпълнител от дузпи няма в момента.
    Кво рече, кво?

Баси кефът. Хладният ум, трезвата преценка, доброто разпределяне на силите и отборната игра победи. Браво на Германия, браво за разчупването на традицията!
    Атмосферата там изглежда да е уникална, язък, че не мога да споделя настроението!

Бастианчо трябва малко да почине само, че направо пометоха стадиона с него, милият.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-13-2014 на 22:53

Град
    Sofia
    Аааа, не- ум и футбол, gotta be kidding me.
    Точно германците не умеят да разчупват, те са просто машини, което в отборна игра като футбола е важно (и се бърка с хладнокръвие), но аз не се кефя на тяхната игра точно поради тази причина, днес бях за Аржентина.
    Чак пък уникална не е Просто ще пуснат още от лудите намаления, както и още диадеми, гривни, ленти, пръстени с немското знаме.

Аз бях за Германия, ама съм абсолютно прав за Меси. Те заслужаваха да бият, след като дори трябваше Аржентина да останат с 9-ма в продълженията, а съдията ги пожали. Иначе жалко за Меси, без ди Мария нямаше с кого да играе. В това световно разкриха Агуеро и Давид Луиз, и двамата си показаха "невероятната класа". xD

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Аааа, не- ум и футбол, gotta be kidding me.
    Точно германците не умеят да разчупват, те са просто машини, което в отборна игра като футбола е важно (и се бърка с хладнокръвие), но аз не се кефя на тяхната игра точно поради тази причина, днес бях за Аржентина.
    Чак пък уникална не е Просто ще пуснат още от лудите намаления, както и още диадеми, гривни, ленти, пръстени с немското знаме.
    Писнало ми е да я слушам тая фраза - машини, та машини. Еми, да вземем да се запознаем малко с характеристиките на една машина ли? Защо, аджеба, са машини? Точно заради добрата си преценка - и на Льов, и на самите играчи.
    Отне ми време да го осъзная, но футболът не е просто "22 побъркани гонят една топка минимум 90 минути". Така че това съвсем не изключва ума като необходимост. Иначе нямаше да има тактики, разположение на играчите, напасване на стратегията спрямо силните и слабите страни на противника и т.н.

Град
    Sofia
    Именно, тактики и стратегии ясно че има при всички отбори, но при тях всичко това е заучено и не умеят да импровизират, няма страст в играта им и липсата на тази страст не е следствие от запазване на хладнокръвие, както повечето обичат да си го интерпретират.
    Подозирах още през юни, че ще спечелят въпреки несилното им представяне в началните мачове, но другото е въпрос на усещане и лично мнение, аз просто не харесвам как играят. Това е

П.П. Схванах какво имаш предвид под ум в случая, просто цялото изкаване ми прозвуча малко пресилено.

Град
    Sofia
    Именно, тактики и стратегии ясно че има при всички отбори, но при тях всичко това е заучено и не умеят да импровизират, няма страст в играта им и липсата на тази страст не е следствие от запазване на хладнокръвие, както повечето обичат да си го интерпретират.
    Подозирах още през юни, че ще спечелят въпреки несилното им представяне в началните мачове, но другото е въпрос на усещане и лично мнение, аз просто не харесвам как играят. Това е

П.П. Схванах какво имаш предвид под ум в случая, просто цялото изкаване ми прозвуча малко пресилено.

Мега фен Аватара на 102
    да напрайте по един сандвич освен

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    да напрайте по един сандвич освен
    ++

anonymous708973
    Guest
    WELT.DE са просто безмилостни в критиката към Меси, умирам от смях

Топката била минала по-далеч от вратата отколкото Хондурас покрай световната титла.
    След получаване на трофея Меси изглеждал така, сякаш са му връчили заплатата след приспадането на данъците

хаштагче нимоа :д

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Леле, толкова простотия на едно място, рядко може да се види..

Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    Леле, толкова простотия на едно място, рядко може да се види..
    +++++

ееееех колко е смееешно да се подигравате с Меси

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    WELT.DE са просто безмилостни в критиката към Меси, умирам от смях

Топката била минала по-далеч от вратата отколкото Хондурас покрай световната титла.
    След получаване на трофея Меси изглеждал така, сякаш са му връчили заплатата след приспадането на данъците

хаштагче нимоа :д
    Хахаха! Много забавно! Заболя ме корема от смях...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Butthurt Messi fans....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си