Не че нещо, но с тези ти мечти най-много да се разочароваш напълно от живота. Няма човек, който винаги да те подкрепя в решенията ти, особено ако те са малоумни и застрашават връзката ви по един или друг начин. Няма и момиче, което винаги да те прави щастлив, всеки си има добри и лоши дни. Хората не сме перфектни, за това и няма перфектна двойка/перфектна връзка.
Не съм споменавал за перфектната връзка или за перфектния човек, то е ясно че няма как, въпроса е съвсем друг, момичето да е свястно и земно, за това става на въпрос.
Не съм споменавал за перфектната връзка или за перфектния човек, то е ясно че няма как, въпроса е съвсем друг, момичето да е свястно и земно, за това става на въпрос.
Хубаво е да мечтаеш за такива работи.
Свестните и земни момичета мечтаят също за свестни и земни момчета. Момчета с перспектива, с виждане за бъдещето, амбициозни.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хубаво е да мечтаеш за такива работи.
Свестните и земни момичета мечтаят също за свестни и земни момчета. Момчета с перспектива, с виждане за бъдещето, амбициозни.
Естествено, логично е да съм и аз такъв за да търся в противоположния пол същото.