.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Една МЕЧТА

Здравейте, драги читатели, ще ви разкажа накратко моята мечта - толкова много искам да открия моето момиче. Момичето което ще ме прави щастлив, момичето което ще бъде до мен, което ще ми вярва и ще ме подкрепя във всяко едно начинание. Момичето до което да се будя всеки божи ден и колкото и да ми е криво, когато я погледна всичко това да изгуби значение и да ми започне деня със ЩАСТИЕ, че има човек, който обичам с цялото си сърце. Момичето което ще бъде себе си без маски, това което излъчва доброта, невинност, нежност, скромност. Сега ще кажете, излез отиди и я намери, ех ако ставаше толкова лесно сега нямаше да пиша тук, добър човек съм и леко притеснителен и може би това ми е попречило не знам и аз. Просто исках да го споделя с вас, Благодаря все пак на тези, които ще си изгубят времето за го прочетат това и бъдете позитивни и щастливи.

Супер фен
    няя си прая труда да чета мечтата ти, а ще я разруша.
    е така момичета не са търсят по форумите
    и аз кво тряя напрая ? намери си сам момиче

Не че нещо, но с тези ти мечти най-много да се разочароваш напълно от живота. Няма човек, който винаги да те подкрепя в решенията ти, особено ако те са малоумни и застрашават връзката ви по един или друг начин. Няма и момиче, което винаги да те прави щастлив, всеки си има добри и лоши дни. Хората не сме перфектни, за това и няма перфектна двойка/перфектна връзка.

Мани ги кво пишат тея тука, и аз съм като теб, и аз я търся + това е единственото нещо заради което си заслужава да живея. Просто не губи надежда и когато ти омръзне живота и вече всичко ти се вижда скучно давай си надежда че някой ден ще я намериш. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА Я НАМЕРИШ БРАТО КЪСМЕТ!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Хората не сме перфектни, за това и няма перфектна двойка/перфектна връзка.
    Лошото е, че натоварваме думата "перфектен" с непостижими значения.
    Какво значи една връзка да е "перфектна"? И какво изобщо е "съвършенство"?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не че нещо, но с тези ти мечти най-много да се разочароваш напълно от живота. Няма човек, който винаги да те подкрепя в решенията ти, особено ако те са малоумни и застрашават връзката ви по един или друг начин. Няма и момиче, което винаги да те прави щастлив, всеки си има добри и лоши дни. Хората не сме перфектни, за това и няма перфектна двойка/перфектна връзка.
    Не съм споменавал за перфектната връзка или за перфектния човек, то е ясно че няма как, въпроса е съвсем друг, момичето да е свястно и земно, за това става на въпрос.

Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Мани ги кво пишат тея тука, и аз съм като теб, и аз я търся + това е единственото нещо заради което си заслужава да живея. Просто не губи надежда и когато ти омръзне живота и вече всичко ти се вижда скучно давай си надежда че някой ден ще я намериш. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА Я НАМЕРИШ БРАТО КЪСМЕТ!
    Мерси братле и аз ти го пожелавам, всеки заслужава да е щастлив, не съм изгубил надежда, всичко е въпрос на време.

Какво очакваш от нас, драги писателю?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Decent. Виж мнението
    Не съм споменавал за перфектната връзка или за перфектния човек, то е ясно че няма как, въпроса е съвсем друг, момичето да е свястно и земно, за това става на въпрос.
    Хубаво е да мечтаеш за такива работи.
    Свестните и земни момичета мечтаят също за свестни и земни момчета. Момчета с перспектива, с виждане за бъдещето, амбициозни.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Хубаво е да мечтаеш за такива работи.
    Свестните и земни момичета мечтаят също за свестни и земни момчета. Момчета с перспектива, с виждане за бъдещето, амбициозни.
    Естествено, логично е да съм и аз такъв за да търся в противоположния пол същото.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Мхм. Няма нищо лошо в това да търсиш, напротив - нали това е целта на живота. Да търсиш.
    Проблемът е, че "свестен" и "земен" са понятия, на които значенията се изменят при различните хора. Когато сложим и фактора "време/възраст", нещата съвсем се объркват.
    Но съм съгласна с горното мнение - бъди амбициозен. Нищо не отблъсква така, както липсата на амбиция в един мъж.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    Варна
    Естествено, логично е да съм и аз такъв за да търся в противоположния пол същото.
    Логично е да смяташ, че си такъв. Което е различно.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Здравейте, драги читатели, ще ви разкажа накратко моята мечта - толкова много искам да открия моето момиче. Момичето което ще ме прави щастлив, момичето което ще бъде до мен, което ще ми вярва и ще ме подкрепя във всяко едно начинание. Момичето до което да се будя всеки божи ден и колкото и да ми е криво, когато я погледна всичко това да изгуби значение и да ми започне деня със ЩАСТИЕ, че има човек, който обичам с цялото си сърце. Момичето което ще бъде себе си без маски, това което излъчва доброта, невинност, нежност, скромност. Сега ще кажете, излез отиди и я намери, ех ако ставаше толкова лесно сега нямаше да пиша тук, добър човек съм и леко притеснителен и може би това ми е попречило не знам и аз. Просто исках да го споделя с вас, Благодаря все пак на тези, които ще си изгубят времето за го прочетат това и бъдете позитивни и щастливи.
    Малко странен въпрос:
    Добре описваш "перфектната" връзка , но не си споменал за "перфектната" раздяла след тази връзка. Какво се случва с теб - режеш вените или живееш цял живот по течението с вина за раздялата ви?
    Лично за мен вече не е необходимо една връзка да е перфектна - просто искам да е истинска без лъжи, без фалшиви чувства и без предателства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си