- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Смятате ли, че сме на прага на Трета световна война?
Ахахаха, добре! Тя баба Ванга предсказала и че ще мрем през 2012, мхм.. Още съм жива, мисля.
Не смятам Жоре, някой умник пак казва някви простотии. Ще пукна само и единствено, ако някой ме убие (човек, болест) или аз самата не си посегна. Храната си е вредна от край време, тя и водата не е вода.. Интересното е, че хората живеят все по-дълго.. какво ли говори това.
*сън*
Извинявай, но за това последното.. От къде ти е информацията? Някакви статистики, нещо официално?
Защото за съжаление нещата не стоят така. Огледай се около себе си. Масово хората се разболяват от трудно лечими или нелечими заболявания във все по-ранна възраст.
Живота не е толкова розов, колкото някои от вас си мислят.
И реалността не е тази, която гледате по новините и четете по вестниците.
И много неща не са такива каквито изглеждат.
http://www.infoplease.com/ipa/A0005148.html примерно
Доколкото знам, очаква се около половината от децата, които се раждат днес, да достигнат 100-годишна възраст (мисля, че е това е за развитите страни обаче.)
Интересно. Значи все пак може да се надяваме, че скоро ще станем безсмъртни? :д
На продължителността, а качеството на живот е важен. Един хронично болен от 50-годишен до стогодишнината си е дойна крава за фармацевтичните компании. И т.н..Както ти каза, всичко е за пари.
Извинявай, че те засегнах, ти явно си част от новия световен ред, чист рептилоид се извъди, абсолютен уникум, щом отричаш постиженията на Ванга .. ъмм и вероятно си повече уважавана от нея ( от милиони хора само в СССР, съветските професори правят документални филми за нея, но ти отричаш всичко).. И храната на кукуво лято си е вредна от край време - ТКЗСТА-та не са допускали процент надвишаване на количеството органични торове в почвата, обаче виждам си леко неука за тия неща, така че няма смисъл да ти ги обяснявам..