.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Hybrid View

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Eagle 123 Виж мнението
    За III WW ще се говори след 3-4 години, според Ванга.. напълно възможно
    Ахахаха, добре! Тя баба Ванга предсказала и че ще мрем през 2012, мхм.. Още съм жива, мисля.

Не смятам Жоре, някой умник пак казва някви простотии. Ще пукна само и единствено, ако някой ме убие (човек, болест) или аз самата не си посегна. Храната си е вредна от край време, тя и водата не е вода.. Интересното е, че хората живеят все по-дълго.. какво ли говори това.
    *сън*

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Ахахаха, добре! Тя баба Ванга предсказала и че ще мрем през 2012, мхм.. Още съм жива, мисля.

Не смятам Жоре, някой умник пак казва някви простотии. Ще пукна само и единствено, ако някой ме убие (човек, болест) или аз самата не си посегна. Храната си е вредна от край време, тя и водата не е вода.. Интересното е, че хората живеят все по-дълго.. какво ли говори това.
    Извинявай, но за това последното.. От къде ти е информацията? Някакви статистики, нещо официално?
    Защото за съжаление нещата не стоят така. Огледай се около себе си. Масово хората се разболяват от трудно лечими или нелечими заболявания във все по-ранна възраст.
    Живота не е толкова розов, колкото някои от вас си мислят.
    И реалността не е тази, която гледате по новините и четете по вестниците.
    И много неща не са такива каквито изглеждат.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    Извинявай, но за това последното.. От къде ти е информацията? Някакви статистики, нещо официално?
    http://www.infoplease.com/ipa/A0005148.html примерно

Доколкото знам, очаква се около половината от децата, които се раждат днес, да достигнат 100-годишна възраст (мисля, че е това е за развитите страни обаче.)

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението

Доколкото знам, очаква се около половината от децата, които се раждат днес, да достигнат 100-годишна възраст (мисля, че е това е за развитите страни обаче.)
    те там са психично болни, земята ще поиска кръвта им рано или късно

Повече от фен Аватара на kilers
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението

Интересно. Значи все пак може да се надяваме, че скоро ще станем безсмъртни? :д
    На продължителността, а качеството на живот е важен. Един хронично болен от 50-годишен до стогодишнината си е дойна крава за фармацевтичните компании. И т.н..Както ти каза, всичко е за пари.

Супер фен Аватара на socareless
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    Защото за съжаление нещата не стоят така. Огледай се около себе си. Масово хората се разболяват от трудно лечими или нелечими заболявания във все по-ранна възраст.
    Живота не е толкова розов, колкото някои от вас си мислят.
    И реалността не е тази, която гледате по новините и четете по вестниците.
    И много неща не са такива каквито изглеждат.
    всъщност средната продължителност на живота сега е с около 30-40г. повече , отколко преди 150-200г
    тва се дължи както на напредъка в науката и медицината така и на липсата на толкова войни, престъпления етц.

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Ахахаха, добре! Тя баба Ванга предсказала и че ще мрем през 2012, мхм.. Още съм жива, мисля..... Храната си е вредна от край време
    Извинявай, че те засегнах, ти явно си част от новия световен ред, чист рептилоид се извъди, абсолютен уникум, щом отричаш постиженията на Ванга .. ъмм и вероятно си повече уважавана от нея ( от милиони хора само в СССР, съветските професори правят документални филми за нея, но ти отричаш всичко).. И храната на кукуво лято си е вредна от край време - ТКЗСТА-та не са допускали процент надвишаване на количеството органични торове в почвата, обаче виждам си леко неука за тия неща, така че няма смисъл да ти ги обяснявам..

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Eagle 123 Виж мнението
    постиженията на Ванга
    Темата се изчерпа, дори не можеш да се изразяваш правилно, а от Ванга има десетки, които са/бяха по-напред от нея, дори самата тя го е казвала много пъти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си