- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Смятате ли, че сме на прага на Трета световна война?
никой не го оспорва, идеята ни е, че любителите-конспиратори, които (нека да не се лъжем) са по-лековерни и от руснак, живеят със заблудата, че са нещо различно от това стадо, а всъщност са типични овце, с тази разлика, че черпят информацията си не от медиите, а от http://blogzaserioznihora.blogspot.com/
вярно е, че половината неща се четат от интернет, но и разликата между това, което се пише в интернет и истината не е толкова голяма.
Значи какво излиза? Че и едните, и другите се манипулират? От кой и с каква цел? Айде да не засягаме тая болна за вас тема. И де факто от твоите думи се потвърждават идеите на конспираторите, че нещата се контролират от не когото си мислим и че ние сме едни овце (всички, с много малки изключения), които биват напътствани в дадена посока. Едни му викат NWO, други по друг начин, това не е от значение. А това за какви се мислят конспираторите, тук навлизаме в друга тема, в която е замесено егото.
Но какво излиза? Че ние биваме контролирани, но се караме, че едните знаят, че ни контролират, другите не знаят. А ония отгоре си щракат с пръсти.
Разделяй и владей.
П.п. и наистина е добре някои хора да научат кога и как е уместно да се използва иронията и сарказма, че се получава нещо като Стоичков английският.
Доста умно.
Лично аз съм се бъзикал с такива като вас (+ фенове на екзотеризма, ванга и това Ню Ейдж) и във форуми с такава насоченост съм пускал напълно измислени статии с абсурдни твърдения от типа на "През ''85 Ванга предрекла на руски професор, че след 30 години в България ще се лее кръв", е, всички (с малки изключения) ми се вързаха и разнесоха информацията по блогове и други форуми. И това го правех не защото съм зъл евреин (напротив, много съм добър), а понеже ми е забавно да се гавря с лековерни малки душици. Основната част от информацията за тези конспирации също идва от такива като мен или по-лошо - от пишман писатели, които правят пари по този начин. Колкото по-скандално, толкова по-добре.
Хората са манипулирани за пари, вече ти го казаха. Така е и така трябва да бъде.
По принцип не обичам и не обръщам внимание на хората, които говорят в крайности и бързат да лепят етикети, но както и да е. Това, че нещата се разминават от такива като теб си е факт. Но това, че една истина се размива, не я прави по-малко вярна. Във всички митове и легенди има зрънце истина. Да приемем конспиративните теории като един мит. Те са напълно размити от такива като теб, но и в тях има зрънце истина, което аз търся. Много хора се хващат за обвивката и от там стават всички тия грешки като pe6oskeitborda. Но това е просто от неинформираност.
И да, в основата най-вероятно са парите, но си мисля, че те са само върха на айсберга. Каква е истината малко хора знаят и малко ще разберат, но това не е оправдание да сме коне с капаци
П.п. не съм фен на нищо и на никой. Не приемам, но и не отхвърлям нищо, което сам не съм си го доказал. Затова се и намесих. Ванга не ме интересува много, много на този етап, но да отхвърляш/приемаш идеи, твърдения и т.н. без да си се запознал с тях е леко... (Айде ти продължи)
прекаленодълго;непрочетох клиторс
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
защото не можеш да си позволиш същотоПо принцип не обичам и не обръщам внимание на хората, които говорят в крайности
Загуба на време.Не приемам, но и не отхвърлям нищо, което сам не съм си го доказал.
Теориите ти са недоказуеми, и то не според мен, а според съдържанието им - как гледаш на тях не е от особено значение - невъзможно е да откриеш 'истината', която 'търсиш'.
Всъщност единственото, което правиш, е да вдигаш шум ;/
// нз що отговарям на някъв бездарен трол. явно ми е доста скучно
Човек може да си позволи всичко, но не ми е благо на душата да контактувам с такива като теб. ;р
Не знаеш какви са ми теориите, няма как да знаеш дали са доказуеми.
Явно се взимаш за литературен критик, в което няма нищо лошо, но от към качества издишаш. Май на твоя език това се нарича hate?
Извинявай, но за това последното.. От къде ти е информацията? Някакви статистики, нещо официално?
Защото за съжаление нещата не стоят така. Огледай се около себе си. Масово хората се разболяват от трудно лечими или нелечими заболявания във все по-ранна възраст.
Живота не е толкова розов, колкото някои от вас си мислят.
И реалността не е тази, която гледате по новините и четете по вестниците.
И много неща не са такива каквито изглеждат.
http://www.infoplease.com/ipa/A0005148.html примерно
Доколкото знам, очаква се около половината от децата, които се раждат днес, да достигнат 100-годишна възраст (мисля, че е това е за развитите страни обаче.)
Интересно. Значи все пак може да се надяваме, че скоро ще станем безсмъртни? :д
На продължителността, а качеството на живот е важен. Един хронично болен от 50-годишен до стогодишнината си е дойна крава за фармацевтичните компании. И т.н..Както ти каза, всичко е за пари.
пак започваш с измислиците нещастник скапан
само момичета имат мои снимки от тоя форум,
Последно редактирано от RagioL : 07-19-2014 на 14:43
ама тия верно май се свалят нещо![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР