.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 194 от общо 194
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eagle 123 Виж мнението
    Няма проблем, аз без това от септември ще уча в Манхайм, но никога няма да забравя от къде съм тръгнал.. а ти можеш да покажеш уважение към великите нации, не да изкривяваш истинските факти !
    Писах ти лично.

102, напълно съм съгласна.

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Цитирай Първоначално написано от Eagle 123 Виж мнението
    Единствената нация на която германците охотно признават неоспоримо превъзходство в тевтонски добродетели – това са шведите. Нито един германец няма да оспори предимствата им когато стане дума за пунктуалност, прилежност, чистоплътност и педантичност. Впрочем германците никога не са воювали със шведите (воювали са в Поммерн/Померания). Тоест да, те могат с пълно право да се държат арогантно, нагло, безпардонно, понеже не всички са като тях - ГЕРМАНЦИТЕ НЕ МОЖЕШ ДА ГИ НАРЕЧЕШ ЛАКОМИ, ЖАДНИ И НЕНАСИТНИ - ТЕ НЕ РАЗЧИТАТ ДА ПОЛУЧАТ НЕЩО ДАРОМ И СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ. Във всеки германец има нещо от неистовия Бетовен, летящ над горите и оплакващ залеза на слънцето зад горите, преодоляващ безброй удари на съдбата и опитващ се да изрази – неизразимото. Това е Великата Германска Душа, която заявява себе си навсякъде, където иде реч за Изкуство, Чувства, Наука и Истина, и това не можеш да го срещнеш другаде. Всички ги считат за хладнокръвни, умели, високомерни и деспотични, затова пък са превъзходни управленци и професионалисти. За тях казват „ Дайте им пръст и ще ви отхапят ръката”. Аз мога съвсем спокойно да кажа, че те са такива, защото са се стремели винаги да са такива, извисени на пиедестал и водещи във всяка една сфера... Това е техния манталитет - никога не се отказват, при каквито и да е обстоятелства, дори когато съветските комради са забили знамето в Райхстага `45, те не са се предали в плен !
    Ако Меркел види кво си писал тука, ше те анатемоса и ше те изгони от Германия от страх, че ще станеш лидер на фашистка партия и ще я детронираш.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Супер фен Аватара на tireheb
    2018, 70 години по-късно, райхът триумфира в русия
    нема кво да стане
    SIEG HEIL

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Достатъчно, благодаря.

therichbitch, айде моля ти се, а тва, че цял ден слушах за великия ни футболен успех... преди 20 години? Германците - надувки, я пак? В смисъл... айде, пак ще кажете, че ги превъзнасям прекалено много, ама излишната фукня хич не е характерна национална черта на германците. Виж, по нашите ширини е доста явно застъпена
    И не знам с какви очи критикуваш на етична основа предвид факта, че пренебрежително говориш за 22-годишно момче, което с таланта си изкарва 7 милиона годишно. Визирам епитета "гейче". Кофти.
    Радвай се, че си слушала немския коментатор, българският избухваше с бисери доволно.

Голът на Гьотце беше резултат от добрата му техника и от факта, че пред аржентинската врата най-накрая нямаше поне 4 човека. Германците имат нужда от пространство, за да си разиграят головото положение, аржентинците го знаеха това, затова и през 99% от времето зад всеки германец пред вратата стоеше по един аржентинец, натоварен със задачата да го пази. После нямало тактики и стратегии във футбола

Да пусна малко хубост в темата :д

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...89793490_n.png - Нойер, разкош на квадрат просто. Впрочем, чак мен ме заболя когато Нойер му влезе на онзи пич с коляно в главата. Бая стабилен е, ама тия 92 килограма и с тая скорост... бая болезнено ще да е било.
    https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...80795231_n.png - Миличкият Швайни, много мъжка игра! Страхотен.
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...33740412_n.jpg - Как я е гушнал, хахах.
    http://db3.stb.s-msn.com/i/B6/671E47...4CCF866022.jpg - Eй, че сладка двойка са!
    Ама моля ти се, аз наистина искам да си поговорим за тактиката и стратегията във футбола и нейното ниво, недей да ме пренебрегваш. Искам и аз да разбера.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Добавям и аз малко красота
    http://www.leblognoteur.net/wp-conte...irstyles-2.jpg

АКо не бяха го почупили, можеше нещата да бъдат различни :Д
    Кажи честно ???

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ^ Хаха, ебавка беше, очевидно, не си падам по Барби и Кен (визирам швабите), ама мангалите ги презирам повече )

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    къв си ти, ве
    може пък, да искам да се забавлявам, вместо да чета и гледам само някви помии
    I'm done.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на 102
    ами не
    извинявай че ми е през кура за газа и близкия изток
    да им еба майката
    след време ще разбереш че да си информиран никак не е толкова хубаво колкото си мислиш сега

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Гледам тук направо се разтапяте по германците та...
    Да ви предложа така да посмучете малко немска пишка?

По-немска от Боатенг и Кедира
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на 102
    йозил каза да се прибираш да му готвиш свинско

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    ^ Хаха, ебавка беше, очевидно, не си падам по Барби и Кен (визирам швабите), ама мангалите ги презирам повече )
    Не попитах, ама на Дрейд реакцията беше далеч по-премерена от моята

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    хахаха, вярно, че съм странна в предпочитанията си, но много ми подценихте вкуса тук :Д

Мега фен Аватара на Rakshy
    Насрахте хубавата темичка със ваш'те простотии.

Супер фен
    идиоти .. темата е за световното, вие осрахте темата ..
    още съм с психическа травма от загубата на аржентина .....

Може да се съберем да се почерпим за Германия.. най-много :P

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Много се забавлявам като чета женски писания за футбол

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Много се забавлявам като чета женски писания за футбол
    Е, защо така

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от wild7676 Виж мнението
    Е, защо така
    Щото е нелепо и неадекватно в 99% от случаите. Макар че познавам момичета, които разбират повече от повечето ми приятели...

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Щото е нелепо и неадекватно в 99% от случаите. Макар че познавам момичета, които разбират повече от повечето ми приятели...
    Мм не знам до каква степен разбират тези които са коментирали горе, но аз си разбирам не ме слагаи в това число ..

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от lovefootball Виж мнението
    но аз си разбирам не ме слагаи в това число ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си