- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Дядо Добри
само че за обикновения човек щастието и вътрешният мир са материално измерими и се постигат чрез получаване
в което няма нищо лошо
но необикновените хора го постигат чрез раздаване
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да, бе, да, като създаваш семейство, каква материална облага имаш от това? /примерно/
Сещам се, ама не се сещам какво материално има в щастието от това да имаш семейство? Или щом можеш да пипнеш жената и децата, значи е материално? /Естествено, че хората са материални, но смятам, че разбра какво имам предвид./
пак спорим с понятия и идеи, които не са ти ясни и се мъчиш да си ги пречупиш както са ти удобни![]()
Да, така е... Нищо не ми е ясно... За това беше и темата...
Русокоске, наричат се различни, което рядко се приема за добро, а още по-рядко е добро.
Раздава чужди неща, да работи по 12 часа на ден и след това да видим как ще действа. Човека не е добре с главата, нищо необикновено няма в него, освен различен начин, по който функционира мозъка му.
Дали е така ? Преди време никой не го е знаел кой е, давали са му с мисълта, че ще си вземе храна. В момента изпълнява ролята на посредник между хората и църквата, защото глупаците смятат, че с два лева си изкупват греховете.
Не върши нищо полезно, а на такива им викат паразити, каквито са всички свързани по някакъв начин с религията.
По-малко паразит ли щеше да бъде, ако прибираше всичко за себе си?
Освен това не виждам защо го обременяваш с глупостта на тези, които смятат, че с това изкупват греховете си. Неговите убеждения са други и съвсем искрени. Щом смяташ, че заслужават подигравка, това е твое право.
От къде знаеш, че е болен?
откъде знаеш, че не е ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Occam's_razor
Вие му влязохте във главата на човека е. Знаете как мисли и защо точно го прави.... Браво браво.
Я, кажете въобще как разбрахте, какво мисли даденият човек ? или го познавате или само предполагате и то доста дълбоки предположения, което в този случай е просто смешно.
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 07-22-2014 на 19:48
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Предпочитам да го нарека болен, защото това предполага възможност за лечение, а той наистина има нужда.
Кочовска беше казала преди години, че Ада е на Земята и според мен е права, но е съвсем различно да вярваш, че Адът е на Земята и че ти си в един от кръговете, например този, в който се наказва лакомията като те карат да събираш пари, които след това да даряваш.
Той така се обяснява, изкупвал някви грехове и за това го правил.
а аз същалявам че не съм си ъпдейтнал колекцията от книги с няколко покупки
но да го направя ли наистина?