- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изсветляване на коса с гел на Loreal
Ти ако искаш си го сложи и 15 пъти в един ден.Хората са го написали в сайта,пък ти си решаваш.И никъде не е казано,че трябва да ти стане нещо ако си го сложиш повече от един път.Всеки си има глава на раменете.Аз следвам инструкциите.![]()
Ето и информацията,която са написали във Великобританския сайт на марката : ''The application should not be carried out more often than every 2-3 days''. ( Бг превод: Приложението на продукта не трябва да е по-често от 2-3 дни )
Ами ти колко пъти си го сложи на косата?Не трябва да го слагаш по-често от един път в деня,защото един път е напълно достатъчно.А през три дни можеш да си го слагаш докато не постигнеш желания ефект.''Нанесете толкова пъти,колкото ИСКАТЕ,за да постигнете желания краен ефект.Изборът е ваш винаги'' Ето какво пише на кутията.
Да, знам какво пише, чела съм го.
Cucko0, утре ще се снимам и ще кача. Майка ми днес ми вика ,,Леле, ама тя наистина ти е станала много светла.'' ;д
П.П. Само да кажа, че дори след като е изсъхнало (стояли сте на слънце или сте я изсушили) действието май си продължава, т.е. то си изсветлява косата още, така че веднага след като сте изсушили няма да има кой знае каква разлика все още. Ии аз забелязах, че като си сложа и после като минат няколко часа е по-светла, но не много, а после като се изкъпя някакси още по-светла става, не знам защо, но при мен е така, може би като го отмия нещо си там става, не знам.![]()
Последно редактирано от Тамии ..^^ : 07-29-2014 на 22:38