.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Death Gun Виж мнението
    Като ти кажат, че ще те боцкат, затваряш си очите, обръщаш се на другата страна и за секунда минава.
    +1
    До автора:

Eто ти и един пример : Аз съм почти на 15 и имам диабет от около 2,5 години... При това всеки ден по 4 пъти трябва СОБСТВЕНОРЪЧНО да си поставям инжекции с игли на дължина 5мм и 6мм в областта на корема и крака( аз съм си избрал тези места)...Щом едно 12 годишно хлапе(бях толкова, когато ми откриха диабета) се е научило да си бие инжекции само, това означава, че ти нямаш повод да се страхуваш от едно кратко и не толкова болезнено убождане, което трае не повече от 2-3 секунди...(особено ако е ваксина), а и да не говорим, че някой друг ти поставя инжекцията, а не ти...

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от fuzzybuzzy Виж мнението
    +1
    До автора:

Eто ти и един пример : Аз съм почти на 15 и имам диабет от около 2,5 години... При това всеки ден по 4 пъти трябва СОБСТВЕНОРЪЧНО да си поставям инжекции с игли на дължина 5мм и 6мм в областта на корема и крака( аз съм си избрал тези места)...Щом едно 12 годишно хлапе(бях толкова, когато ми откриха диабета) се е научило да си бие инжекции само, това означава, че ти нямаш повод да се страхуваш от едно кратко и не толкова болезнено убождане, което трае не повече от 2-3 секунди...(особено ако е ваксина), а и да не говорим, че някой друг ти поставя инжекцията, а не ти...
    Тези "инжекции" са малко по-различни и по-малко болезнени. Иначе по темата - просто не гледай, затвори си очите и не гледай щом те плаши самата игла/спринцовка. Аз например много мразя да ми вземат кръв от пръста и от години давам само от вена за всякакви изследвания, освен ако не се изисква точно капилярна. Не че ме е страх да давам и от пръста, но усещането ми е крайно неприятно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fuzzybuzzy Виж мнението
    +1
    До автора:

Абсолютно. Ей такива ситуации си припомняйте и после пак се лигавете.

Мразя да давам кръв от пръста. Способна съм да си крия ръцете зад гърба. Вените - моля, заповядайте, ама пръстът - не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си