Може да ви се стори странно но е така.От както се помня родителите ми са разведени.Когато бях малка не вярвах на мама че на татко не му пука за мен но сега съм обедена 100 % че е така.Преди няколко години мама го осъди да ми дава издръжка на стойност 80 лева(това е даже малко за 15 год.момиче).Единствените неща които съм получавала са колело(бях 4 клас),рокля ,сандали(миналата година).Нека оставим материалните неща настрани .За 15 години сигурно около 10 пъти ми се е обаждал да ме пита как съм.НИКОГА не ми е казвал обичам те или пази се аз се нуждая от баща нуждая се от него.Аз го обичам и се чудя как може да съм такава глупачка мама винаги ми е казвала истината .Та той дори не ми праща парите всеки месец и съм длъжна всеки месец да му напомням за себе си .Омръзна ми.Аз го виждам много рядко защото е тираджия .Дори днес когато се случи така че да се видим,аз държах братовчед си тои е бебе той го взе и го гушна а мен ми подаде рака за здрасти и не каза нищо.МНОГО СЪМ ОБЪРКАНА .КАКВО ДА ПРАВЯ!!!