.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Unhappy Баща ми не ме обича!!!

Може да ви се стори странно но е така.От както се помня родителите ми са разведени.Когато бях малка не вярвах на мама че на татко не му пука за мен но сега съм обедена 100 % че е така.Преди няколко години мама го осъди да ми дава издръжка на стойност 80 лева(това е даже малко за 15 год.момиче).Единствените неща които съм получавала са колело(бях 4 клас),рокля ,сандали(миналата година).Нека оставим материалните неща настрани .За 15 години сигурно около 10 пъти ми се е обаждал да ме пита как съм.НИКОГА не ми е казвал обичам те или пази се аз се нуждая от баща нуждая се от него.Аз го обичам и се чудя как може да съм такава глупачка мама винаги ми е казвала истината .Та той дори не ми праща парите всеки месец и съм длъжна всеки месец да му напомням за себе си .Омръзна ми.Аз го виждам много рядко защото е тираджия .Дори днес когато се случи така че да се видим,аз държах братовчед си тои е бебе той го взе и го гушна а мен ми подаде рака за здрасти и не каза нищо.МНОГО СЪМ ОБЪРКАНА .КАКВО ДА ПРАВЯ!!!

За да разбереш защо наистина се държи така просто трябва да говориш с него. Не може да не те обича, но може би има причина да се държи дистанцирано. Питай го. Може би ти също не му показваш с нищо обичта си и като му звъниш само, когато трябва да ти даде издръжката той си мисли, че само за това го търсиш и изобщо не те интересува. Следващия път като се видите иди и го прегърни, не чакай той да го направи. Обаждай му се просто ей така, да го питаш как е, ходи да го виждаш когато е в града, купи му книга (ако обича да чете) или нещо друго, подари му снимка на вас двамата (ако имате) или само твоя. Вземи нещата в твои ръце.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Не съм съгласна с предходното мнение. Независимо ти как се държиш с него, той ти е баща и е длъжен да се грижи за теб. Все пак е мъж, не е нужно 15 годишната му дъщеря сама да му напомня за себе си! Може да е човек, който да не може да показва привързаността си, но това в никакъв случай не го оправдава. Не страдай.

sl1nceetoo много съм съгласна с теб той не показва никаква заинтересованост спрямо мен.Не искам аз да му припомням за себе си .Дори да не показва привързаност мове поне да ми праща парите ,или да се обажда поне веднуж на месец да ме пита как съм.Та аз съм на 15 имам нужда от баща .

Длъжен е, но не всеки баща си обича децата и се грижи за тях.
    Аз свикнах без бащинска обич и закрила, ти за 15 години щом не си е време да го приемеш.
    И на 40 да станеш пак имаш нужда от родител, но си достатъчно голяма, за да разбереш ситуацията и да си отвориш очите. Не всеки става за родител.

Леле и моя баща е така.. (и той е тираджия). Не ме е търсил от много време виждали сме се 1път само за издръжката, а и тя е най-ниската възможна 50 лева е. Той има да дава издръжка за 2години, но продължава да лъже, че все е на път... Като цяло е ужасен гледа си само другите деца, а едното не е негово дори .. а мене кучета ме яли.. Като му казах, че тренирам от 2години сериозно и той ми се смееше насреща.. Колкото повече време минава осъзнавам какъв боклук е Не се притеснявай имаш си майка която е най-голямата ти опора в живота и няма смисъл да се чувставаш така заради таквиа хора

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ако приличаш на съседа го разбирам.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ако приличаш на съседа го разбирам.
    За мене ли говориш ? Защото по-скоро неговото дете прилича на съседката

Не говоря, но си мисля за теб, например как си облечена, горещо ли ти, стичат ли се капчици пот между гърдите ти, продължават ли покрай пъпчето и след това къде стигат.

Жега е да

Да предположа ли, че си гола и не се потиш ?

Недей :P

Вече го направих, на теб оставям удоволствието да се облечеш.

Мерси

Да не забравиш да се изкъпеш преди това, цялата те оцапах

Бях се изкъпала преди това .. много ще ми дойде

Щом не ти пречи да лепнеш, но по косата поне нямаш, успях да те предпазя

Джентълмен

Благодаря, ти също се представи като дама, дори ми остави бакшиш, което рядко се среща в наши дни

Swag is for boys, Class is for men

все пак ме разбира някой.Малко са тези хора.Тои не ме заслужава с всеки изминал ден се обеждавам какъв боклук е !

Повече от фен Аватара на DeHu
    Аз само се питам що за тъпа майка ще тръгне да обяснява как баща и не я обича.То може и така да е,но освен да те нарани с тия приказки,друго няма да стане.Според мен прави някакви опити,обаче сигурно му е трудно да изрази чувствата си.

shtom ne te obich si nameri priatel koito da te obicha inache moge i da pludesh kato onazi s rakiata

никъв баща не е.
    вземете си поговорете, ако ли не просто го зарежи, трудно е ама тва е положението.

spri vodata v kashtata blokirai telefonite i podpali kashtata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си