.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Говори ми,говори... Колко добре те разбирам.Да споделиш какво е станало. Следващият ти пост за тази ситуация ли е?
    Ние пък с нея не се познаваме от 2011та.Познаваме се от самото начало на 2012та.Станали са вече две години и половина.Сега проверих за по-сигурно.И разбира се както във вашата ситуация не сме се виждали никога.По последни уточнения това трябва да стане след около месец,месец и половина.Ако разбира се съдбата не ни направи сечено...отново...
    Е, аз пък имах късмет относно това с интернет аверчетата.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Е, аз пък имах късмет относно това с интернет аверчетата.
    В какъв смисъл?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на tori
    В какъв смисъл?
    Доколкото разбирам, и ти, и фъксмайл си имате интернет приятелчета. На мен относно това ми върви много - всеки, с когото си пиша редовно и като цяло ми се иска да видя, след по-малко от година има ходене я до моя град, я аз до неговия и се виждаме и всички са мега якички такива. :3333

Доколкото разбирам, и ти, и фъксмайл си имате интернет приятелчета. На мен относно това ми върви много - всеки, с когото си пиша редовно и като цяло ми се иска да видя, след по-малко от година има ходене я до моя град, я аз до неговия и се виждаме и всички са мега якички такива. :3333
    Това сигурно,защото не си попадала досега на хора като мен

На мен досега все ми върви на уговарянки за виждане...някога.Минават не толкова къси периоди от до около 3 години.И постепенно отношенията се размиват,размиват и се унищожават почти незабелязано поради ограничеността на действията в интернет.Един път свършиха и с як скандал де след около година.Наистина се надявам обаче този път тенденцията да е различна,защото някак въобще не ми се ще да изгубя и нея...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на tori
    Това сигурно,защото не си попадала досега на хора като мен

На мен досега все ми върви на уговарянки за виждане...някога.Минават не толкова къси периоди от до около 3 години.И постепенно отношенията се размиват,размиват и се унищожават почти незабелязано поради ограничеността на действията в интернет.Един път свършиха и с як скандал де след около година.Наистина се надявам обаче този път тенденцията да е различна,защото някак въобще не ми се ще да изгубя и нея...
    То не зависи от съдбата, а от теб и нея. Като решите да се видите - хоп и готово. Ако имах кола в ръцете, редовно щях да вися във Варна при моите си познати, че от там са баячко. За сега обаче се задоволявам само да минават при мен за бързо да се вждаме като съм на почивка в района.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Честно ли?
    Не мога да повярвам, че се оправдаваш със съдбата, че не сте се видели 2 години и половина. Бах тая съдба, много всемогъща била.
    Е разбира се че е много всемогъща разбираш ли.Защото ние сме някакви дребни мравчици във тая Вселена.Чак да не повярваш,но в дадени периоди тя не е могла,а пък в други аз.Много трудно досещане нали?

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    +
    ако искаш нещо/някоя.. действаш
    Процесите при мен а и като цяло често не са баш така.

Това
    То не зависи от съдбата, а от теб и нея. Като решите да се видите - хоп и готово. .
    Малко си противоречи с това
    Ако имах кола в ръцете, редовно щях да вися във Варна при моите си познати, че от там са баячко. За сега обаче се задоволявам само да минават при мен за бързо да се вждаме като съм на почивка в района.
    И аз нямам кола,няма и книжка,пък и да имам ще се притеснявам да карам,да даже и да не се притеснявах не съм самоубиец,че да карам с моето зрение и....и....и....и....няма да се впускам в повече подрбности.Някои неща на теория са много по-лесни.

Мега фен Аватара на tori
    Малко си противоречи с това
    Не си противореча, защото аз реално я нямам тая възможност, но примерно като отида във Варна и звъня на тоя и оня, че след два-три дни ще ходя и искам да се видим. Дефакто правя каквото мога, не правя невъзможното.

Супер фен Аватара на mayaaa
    И аз нямам кола,няма и книжка,пък и да имам ще се притеснявам да карам,да даже и да не се притеснявах не съм самоубиец,че да карам с моето зрение и....и....и....и....няма да се впускам в повече подрбности.Някои неща на теория са много по-лесни.
    То такива неща като влакове и автобуси не съществуват.

Он: И най-упорито не съм се отказала от идеята да ходя на рождения ден. От утре ще се тъпча с витамин С, пък да видим до къде ще го докарам. Все пак, при такава добра идея за подарък ще е жалко да не отида!
    Бааавно, малко по малко се захванах да чистя. Най-накрая. Ама като гледам колко ми остава за следващите дни, ми се плаче направо.
    Чакам той да се върне, та да си поговорим. Щеше да е много по-добре, ако поне знаех до кога е там, пък ся май се надявам да ми падне информация от небето. И се сетих, че и другият индивид ще се появи, та и с него трябва да се оправям, колкото и да не ми се иска. Meh.
    Задачи за следващата седмица: Да си напиша всичко неща, които трябва да питам инструктора; да си уговоря тренировка с него (евентуално); да обърна внимание на видеата; да си напиша ревютата (с малко късмет и мотивация може да стане и тази вечер, ама се съмнявам); да се захвана с информатика. Колко сладко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си