.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Death Gun Виж мнението
    Нормално е, все пак покривате минималните изисквания за добра графика, но не и максимална. Някои от най-новите игри обаче като например Watch Dogs, Battlefield 4, Wolfenstein:The New Order, Assassin's Creed 4 няма да ви вървят на макс. Въобще всичко, което иска поне четириядрен процесор и над 1 GB видеокарта, няма да ви тръгне. Затова когато се взима компютър за игри, е препоръчително да се избират части, които ще поддържат най-модерните игри за няколко години напред. Ако сте забелязали, в няколко от новите игри вече препоръчителните изисквания са четириядрен процесор, поне 2 GB видеокарта и 6/8 GB RAM. Според мен през следващите 3 години това ще е минимумът за нормален геймплей.
    Watch Dogs е зле оптимизирана и зле направена игра. Battlefield 4 я играх на нормални настройки. Wolfenstein новата я цъках на макс без проблем а Assasin s Creed 4 я цъках също на High настройки така че не всичко е като изискванията. Вижда се чак като я пуснеш играта дали си струва дали не. дали е както я представиха или не. Отностно Watch Dogs е пълна боза

Цитирай Първоначално написано от TheMorfeiii Виж мнението
    Wolfenstein новата я цъках на макс без проблем а Assasin s Creed 4 я цъках също на High настройки
    Цитирай Първоначално написано от TheMorfeiii
    Amd Athlon II x2 250 3.00 Ghz
    Ati radeon hd 7770 vapor-x 1gb 8 ram
    Голяма сеч трябва да е паднала или сте се объркали за някоя спецификация на компютъра. За assassin's creed най-вероятно сте променили някои настройки в играта, за да сече по-малко?
    Последно редактирано от Death Gun : 07-28-2014 на 18:32

Голяма сеч трябва да е паднала или сте се объркали за някоя спецификация на компютъра. За assassin's creed най-вероятно сте променили някои настройки в играта, за да сече по-малко?

Пич не си познаваш компютъра върви си идеално няма сеч няма нищо.
    Трябва да си познаваш компютъра просто

Мега фен
    възможно е и да не е сечало много ако е играл на резолюция 1024*768 и без AA и AF

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    възможно е и да не е сечало много ако е играл на резолюция 1024*768 и без AA и AF
    Аз я цъкам на 1440x900 такава ми е резолюцията на монитора такава си я цъкам в игрите също
    Аз просто си познавам компютъра и си знам че го може така че. Ваш си е проблема ако не можете да ги цъкате

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheMorfeiii Виж мнението
    Аз я цъкам на 1440x900 такава ми е резолюцията на монитора такава си я цъкам в игрите също
    Аз просто си познавам компютъра и си знам че го може така че. Ваш си е проблема ако не можете да ги цъкате
    да, на всяка машина от последните години могат да се играят такива игри ако се оптимизира и set-не на оптимални настройки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си