Wolfenstein новата я цъках на макс без проблем а Assasin s Creed 4 я цъках също на High настройки
Първоначално написано от TheMorfeiii
Amd Athlon II x2 250 3.00 Ghz
Ati radeon hd 7770 vapor-x 1gb 8 ram
Голяма сеч трябва да е паднала или сте се объркали за някоя спецификация на компютъра. За assassin's creed най-вероятно сте променили някои настройки в играта, за да сече по-малко?
Последно редактирано от Death Gun : 07-28-2014 на 19:32
Голяма сеч трябва да е паднала или сте се объркали за някоя спецификация на компютъра. За assassin's creed най-вероятно сте променили някои настройки в играта, за да сече по-малко?
Пич не си познаваш компютъра върви си идеално няма сеч няма нищо.
Трябва да си познаваш компютъра просто
възможно е и да не е сечало много ако е играл на резолюция 1024*768 и без AA и AF
възможно е и да не е сечало много ако е играл на резолюция 1024*768 и без AA и AF
Аз я цъкам на 1440x900 такава ми е резолюцията на монитора такава си я цъкам в игрите също
Аз просто си познавам компютъра и си знам че го може така че. Ваш си е проблема ако не можете да ги цъкате
Аз я цъкам на 1440x900 такава ми е резолюцията на монитора такава си я цъкам в игрите също
Аз просто си познавам компютъра и си знам че го може така че. Ваш си е проблема ако не можете да ги цъкате
да, на всяка машина от последните години могат да се играят такива игри ако се оптимизира и set-не на оптимални настройки