.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Супер фен Аватара на Christinna
    Цитирай Първоначално написано от Gad Виж мнението
    Здравейте приятели, понеже днес се замислих за любовта и за преживяните от мен любовни мигове(оказа се, че нямам такива). И така първо ето малко информация за мен, аз съм:

Момче на 19 години, да речем от София, имам нормално телосложение, висок съм 1,80 тежа 65 килограма, руса коса.Не мисля, че съм грозен определям се, като средно ниво.

Значи мисълта ми е, че съм разочарован от момичетата и то адски много, писна ми от някакви надувки, които не знаят какво искат и кога го искат, все по-често срещам момичета, които се интересуват единствено от парите, колите и колко често ходите по заведения и дискотеки(колко ви е дебел джоба).. И точно по тази причина не ме е срам да си призная, че съм девствен, въпреки, че ми се смеят, когато споделя с някого и ми казват "Ти си луд..", но не е така имал съм адски много шансове да го направя с много момичета по купони и тн., но просто не искам да се занимавам с еднодневки и ку*ви с извинение, просто искам истинско момиче.Обаче започва да ми писва вече, и точно поради това и свестните момчета стават ку*вари, защото в даден момент им писва да са използвани и все да са оставяни на заден план.

Та се питах, дали някога ще срещна някое сериозно момиче, което да е красиво, умно, да знае какво иска, да е свястна и най-вече да можем да се разбираме един с друг.

Знам, че се иска много от вас момичета, но моля ви не бъдете такива, бъдете нещо запомнящо се, а не поредната еднодневка.

Благодаря на тези, които ще прочетат, това което съм написал, нищо чудно и някоя псувня да изям, но какво да се прави, такъв е живота.
    Ако мислиш в действителност по този начин евала, но една доста голяма част-точно обратното, тоест не си търсят свестно момиче, а много и най-различни. Не слагам всички под общ знаменател, понеже всеки човек си е индивидуален, но наистина напоследък са рядкост свестните момчета, мислещи като теб, момичета-също. Другото, което е-няма нищо срамно да си девствен още, просто явно в днешно време е прието, че щом не си направил сефтето на 14-15, си смотаняк, което е пълна глупост. За всеки влак си има пътници, както се казва, така че и твоят ще дойде. И на мен доста честно ми минават описаните от теб неща през главата и всеки път си казвам да не го мисля толкова, което е писано-ще стане и май наистина трябва така да се действа. Все някога ще срещнеш правилното момиче-има ги и такива все още.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    много комплексирани момичета има в тая тема
    а темата е ^2
    n00bs

Разправяха ми, че мацките в София били много надути и нямало да те отразят. Чудно ми беше, но аз нали съм си от дълбоката провинция.

На авторът му е толкова егоцентрично мисленето, че дори не знам има ли смисъл да се обяснявам. Свястни момичета има МНОГО. Не винаги са красиви и социални, но ги има. Ако ти не ги намираш, не търсиш където трябва.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    а темата е ^2
    друго си е да не сгряваш като баш за тебе иде реч xD

Мега фен Аватара на Blab
    намери ли се кой да каже, че всички са киборги, или пак се включвам неподготвена...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    намери ли се кой да каже, че всички са киборги, или пак се включвам неподготвена...
    Все още е рано за извода
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от Sapad Виж мнението
    Разбирам те брат. Както ти така и аз съм разбрал, че доброто отношение не решава нищо. От личен опит съм разбрал, че така се влиза само в Френдзоната и не се излиза. Ако питаш мене трябва да бъдеш по-смел и да им казваш 'кво искаш, защото на момичетата им харесват момчешките момчета които знаят и казват какво искат. И може би си намали критериите малко, не очаквай тя да е перфектна защото повярвай никой не е ....
    Ее браво, един човек да напише нещо свястно.

Цитирай Първоначално написано от Adorable Sunshine Виж мнението
    Да, съществуват. Просто вие "нямате очи" за тях, представите ви за красиво са доста изкривени, трябва да е 50 кила, натокана с 10 кила грим отгоре... примерно. Ще я срещнеш, може би.
    Не е точно така, но не ми се спори, нещо не можете да ме разберете..

Цитирай Първоначално написано от smilegirl12 Виж мнението
    Защо пък да няма свестни момичета? Наистина че вече 70% от момичетата са супер кифли и търсят погледите на момчетата но си има и такива които са си срамижливи или поне не се правят на кифли с късите поли, вискоите токове и DUKFACE-овете... Просто не си намерил досега такова момиче за да си подобриш мнението за нас
    Точно, не съм срещнал.Оглеждам се за по нормално момиче, знам ,че има такива, но тези които познавам или са заети или забрави да ти обърнат внимание...Това казвам, аз ако исках някоя, която е минала 200 човека преди мен можех отдавна да я мина и аз... Просто търся нещо по сериозно, а не еднодневка.

Цитирай Първоначално написано от Christinna Виж мнението
    Ако мислиш в действителност по този начин евала, но една доста голяма част-точно обратното, тоест не си търсят свестно момиче, а много и най-различни. Не слагам всички под общ знаменател, понеже всеки човек си е индивидуален, но наистина напоследък са рядкост свестните момчета, мислещи като теб, момичета-също. Другото, което е-няма нищо срамно да си девствен още, просто явно в днешно време е прието, че щом не си направил сефтето на 14-15, си смотаняк, което е пълна глупост. За всеки влак си има пътници, както се казва, така че и твоят ще дойде. И на мен доста честно ми минават описаните от теб неща през главата и всеки път си казвам да не го мисля толкова, което е писано-ще стане и май наистина трябва така да се действа. Все някога ще срещнеш правилното момиче-има ги и такива все още.
    Ами, надявам се в скоро време да открия любовта, иначе благодаря за разбирането.

Разбира се че ги има - и то не малко.
    Това че надутите кифли вдигат повече шум около себе си и ги забелязват не значи че всички са такива, напротив.
    Ако търсиш - ще намериш.

Мега фен Аватара на smilegirl12
    Цитирай Първоначално написано от Gad Виж мнението
    Точно, не съм срещнал.Оглеждам се за по нормално момиче, знам ,че има такива, но тези които познавам или са заети или забрави да ти обърнат внимание...Това казвам, аз ако исках някоя, която е минала 200 човека преди мен можех отдавна да я мина и аз... Просто търся нещо по сериозно, а не еднодневка.
    еми стискам палци да си намериш и да повярваш че има нормални момичета

Мега фен Аватара на Blab
    променям отговора си на: НЕ, вземи си ОС.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си