.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Аз си бях с рокля, но не прекалено официална, и с обувки на платформа. Имаше и други с рокли, имаше и такива по дънки... Никой не се заглежда толкова много, нито пък преценя по дрехите (поне в моето училище). Някои са много наплашени заради тея моркови и чудо, но в моето училище, ако не ти е приятно - казваш, и всичко е ОК. Аз нямах нищо против, тъй като те не идват да ти чупят костите и да ти ги ръгат в устата, а просто те хранят.. Не знам аз ли попаднах на училище, но мисля че навсякъде е така...или поне би трябвало.
    Относно съучениците... Аз не познавах никого, а сега съм в добри отношения с всички, + че най-добрата ми приятелка в момента е от класа ми и се запознахме може би седмица след началото на учебната година... Отначало ще е малко тегаво, после всичко си влиза в реда.

Цитирай Първоначално написано от DarkEmotionS Виж мнението
    Аз си бях с рокля, но не прекалено официална, и с обувки на платформа. Имаше и други с рокли, имаше и такива по дънки... Никой не се заглежда толкова много, нито пък преценя по дрехите (поне в моето училище). Някои са много наплашени заради тея моркови и чудо, но в моето училище, ако не ти е приятно - казваш, и всичко е ОК. Аз нямах нищо против, тъй като те не идват да ти чупят костите и да ти ги ръгат в устата, а просто те хранят.. Не знам аз ли попаднах на училище, но мисля че навсякъде е така...или поне би трябвало.
    Относно съучениците... Аз не познавах никого, а сега съм в добри отношения с всички, + че най-добрата ми приятелка в момента е от класа ми и се запознахме може би седмица след началото на учебната година... Отначало ще е малко тегаво, после всичко си влиза в реда.
    Добре, благодаря за мнението.Всъщност обмислям дали да отида с рокля първия ден и след това с дънки и да не съм някаква кифла. Поне аз не смятам за нормално да съм на токчета и с дамска чанта всеки ден. А и един въпрос - от кое училище си?

Не съм от София. Да, не е нужно да ходиш на токчета, най-малкото не е много удобно.. все пак си на училище.. ;д

Полa с високa тaлия от тези нa цветятa с хубaвa ризкa и пaнтофки би стоялa много нежно.

Супер фен Аватара на fanton1
    e na men shte mi e nai lesno mai poznavam daskaloto i uchitelite tam kadeto sum priet ne se trevoja mn mn kak shte otida na 1viq ucheben den ama nali sum metalist i shte se otkroqvam ot dalech ... i shte mi e malko pritesneno

Супер фен Аватара на fanton1
    ama za tvoq problem az bix izbral dunki i nqkakva teniska ili neshto takova ne trq da e mn oficqlno
    Последно редактирано от fanton1 : 08-01-2014 на 14:22

Деца, деца.... да ви имам проблемите. Обличаш се както ти е кеф и заминаваш, откога 15-ти септември е събитие?

Повече от фен Аватара на kilers
    Цитирай Първоначално написано от MsMiracle Виж мнението
    Деца, деца.... да ви имам проблемите. Обличаш се както ти е кеф и заминаваш, откога 15-ти септември е събитие?
    Кога загуби детското в теб?

Цитирай Първоначално написано от MsMiracle Виж мнението
    Зa тях е събитие.Не виждaм къде ти е проблемa пък нa теб.Нормaлно е дa се вълнувaт,и ти си се вълнувaл тогaвa.

Благодаря, че пишете и ме защитавате, но има ли някой от френската и може примерно да пишете как ще бъдете облечени вие. Благодаря!

scar12346
    Guest
    Meне лично ме приеха в ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров" (Пловдив) и ще нося един войнишки потник и къси дънкови панталонки с кецове. Ако те е страх за роклята по-добре недей. Все пак, знаеш ли с какво ще те замерят Обаче мен ме тревоже нещо друго: дали да си взема няква чанта или няма нужда?

badboysgoodlips2000
    Guest
    az lichno imam dva varianta : ako e toplo kusi pantalonki i potnik,a ako e studeno teniska sys suitcher i dunki s kecove..men me prieha v muzikalnoto i spored men tam se oblichat po-prostichko i nikoi nqma da e s roklq..

KallyS
    Guest
    Облечи се както на теб ти харесва ;дд

е...и аз ще съм в 91 НЕГ тази година...
    Някакви съвети ?

Ако искаш си облечи рокля, ако искаш дънки.На мен повече ми допада рокля с пантоФки, но както си искаш.Аз лично смятам да бъда на 15-ти или с рокля и чорапогащник (ако е студено) или с пола и риза (ако е топло).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си