.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Събрание на от глупав по-глупав, сякаш се надпреварвате кой ще напише най-идиотски коментар.
    Добре дошъл в събранието! Нещо по темата имаш ли да кажеш?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Добре дошъл в събранието! Нещо по темата имаш ли да кажеш?
    За сега Auriss води, ти си след него, но преднината му е огромна като гледам долния му коментар.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    на въпроса ти за разликата между 7 и xp-то с удоволствие ще отговоря - директен и пряк достъп до всички процеси, заредени в паметта. process hacker е доволно полезен ;3 Отделно че процесите в 7цата се зареждат по коренно различен начин от това, което беше при ХР - UAC си го тафнаха директно от Линукс.
    Отделно защитната стена на уин е повече от достатъчна и има всичката функционалност, която би могла да ти потрябва.
    Стената на седмицата е боклук, знае се от всеки, който някога е прибягвал до нея в опити да му свърши няква работа, при XP си работеше без проблем.
    UAC е боклук, знае се от всеки, който работи с програми и знае как да ги ползва правилно, за да няма нужда от тая простотия.
    Как пък аз съм няма един проблем с XP, а съм ползвал компютър основно за работа с кракнат софт.
    Но на кривата ракета и космоса и пречи, аз си летя свободно.

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Но на кривата ракета и космоса и пречи, аз си летя свободно.
    По-добре кажи каква антивирусна ползваш и предложи някоя на човека, никой не те пита можеш ли да летиш

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    По-добре кажи каква антивирусна ползваш и предложи някоя на човека, никой не те пита можеш ли да летиш
    С Аvast съм от години, но с една от по-старите и версии, защото последната и влизаше в конфликт с няколко кракнати програми. Те ъпдейтите на вирусните дефиниции са важни, а не версиите, няма по-добра безплатна, защото кракнат антивирус е връх на олигофренията.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^мани пак е препушил
    Това са гадни слухове, пуша само с повод, например пия кафе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си