.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Prostopotrebitel
    Guest

Не ме приема във ФБ???

Харесвам едно момиче и реших да я намеря по фб и да и пиша уж, това онова.. ( ИМАМЕ някакви общи познати в ФБ) Пратих покана, ден,два никакъв отговор викам си ок, ясно щом и покана не ми приема значи ШАНС никакъв и премахнах поканата, а на живо да я заговоря знам ли, леко се притеснявам в такива моменти(или ако реша да и кажа нещо по-сериозно, да не ме отреже като първия пубер :Х )

И така от разговор на разговор с приятели разбрах,че това с Неприемането на приятелство в ФБ е доста срещано и че понякога Самите покани отиват в "раздел" "други" и не излизат в Известията на Потребителя...

Та да ли защото не ме харесва и за това не ме приема в Фб или самата система не и показва,че съм и изпратил Покана?

Просто ми стана интересно? Мнения?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Поканите са видими, личните съобщения отиват в папка други.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Просто не иска да те приеме.

Мега фен Аватара на Blab
    Като пращаш покана, пък напиши й 2 реда какво, защо, етц.
    Аз не приемам покани от непознати, когато не се мотивират още в началото;

napravi si mnogo fb i se ot edin shte ti prieme slogi gotina snimka i prati pokana sled 2 sedmici da zabravi che predi si i pisal

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ужасно деградиращ е факта, че днес повечето флиртове и запознанства минават през Фейсбук. Това е просто някаква шибана покана, от някакъв си шибан акаунт, към друг шибан акаунт. Заключения от рода на "щом не ме приема във Фб значи нямам шанс с нея" са нелепи. Точно Фейсбук запознанството изглежда доста по-пубертетско, от колкото това на живо. Шансовете да отреже някакъв непознат в чата са в пъти по-големи от това, да отреже човек, с който се познава лично.

ne flirtuvai s nea namerisi druga priatelka
    Последно редактирано от killer6 : 08-01-2014 на 18:15

Мега фен Аватара на 102
    опитай скайп

Проблемът не е в системата на сайта, а в системата на запознанство. Не знам кога ще разберете, че фейсбук е за поддържане на вече съществуващи познанства, а не за създаване на нови.

Супер фен Аватара на Christinna
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Проблемът не е в системата на сайта, а в системата на запознанство. Не знам кога ще разберете, че фейсбук е за поддържане на вече съществуващи познанства, а не за създаване на нови.
    Доста вярно. Ако ще се запознавам с някой предпочитам да е на живо, а не във фейсбук и винаги съм мислила така. Тоя сайт вече толкова е промил мозъците на хората, че всичко се върти около него.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Аз за тва използвам Renren...

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    !!! напълно съгласна, най-добре я заговори на живо и след като сте се запознали, предполагам, че ще те приеме и тогава започни да й пишеш

Проблемът ти засенчва дори глобалното затопляне.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Никога не приемам непознати. Фейсбук не е сайт за запознанства.

Значи на него/нея и излиза поканата, но просто я игнорира и натиска "по-късно" така ли да разбирам?

Да, така е.Само съобщенията могат да отидат в папка "други".Пробвай на живо с това момиче.

Цитирай Първоначално написано от hey.mistery Виж мнението
    Просто не иска да те приеме.
    ++

Пък и ,автора, много е лесно все по фейсбук да общувате, все по фейсбук да се сваляте... Като нямаш смелостта да идеш и да я заговориш на живо защо тя да ти обърне внимание? Защо си по-различен от останалите момчета, които я свалят? Това с тея покани в сайтове е супер тъпо ...

Заговори я на живо като имаш такъв зор...

Може би просто се срамува или не приема непознати? Една неприета покана в фб не е края на света и според мен всяко момиче очаква първо да се запознаете на живо и след това покани в фб.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Никога не приемам непознати. Фейсбук не е сайт за запознанства.
    Защо пък да не е?

Е да донякъде сте прави заговори я на живо това онова.. но като съм я виждал едва два пъти и дори не знам къде живее, как да станат нещата???

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Ужасно деградиращ е факта, че днес повечето флиртове и запознанства минават през Фейсбук. Това е просто някаква шибана покана, от някакъв си шибан акаунт, към друг шибан акаунт. Заключения от рода на "щом не ме приема във Фб значи нямам шанс с нея" са нелепи. Точно Фейсбук запознанството изглежда доста по-пубертетско, от колкото това на живо. Шансовете да отреже някакъв непознат в чата са в пъти по-големи от това, да отреже човек, с който се познава лично.
    Напълно съгласен
    Азис - Хоп [music]

FB убива истинската комуникация
    по-добре ако се видите на живо я заговори

Да така е най-добре, но като не успееш да я видиш втори път

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Много съм съгласна! Знам, че отговарям малко късно, но не мога да се сдържа! Как очакваш да те приеме, като дори не я познаваш на живо? Толкова малко смелост ли имаш? Толкова ли ти е ниско мъжкото самочувствие? Това дори говори лошо-първо да се запознаеш с нея във фб... И какво означава, че не знаеш къде живее? Как сме се запозвали преди фейсбук? Много е лесно така! Хора, осъзнайте се, пораснете!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си