.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Каква е причината мъжете да отказват секс? Хайде момчета, Вие сте :)

На какво би се дължала липсата на желание за секс от страна на мъжа в една връзка, връзка, която не е много дълга, в която жената постоянно се старае да поддържа фантазиите на човека до себе си, стреми се винаги да задоволява сексуалните му нужди... Какво обръща нещата? Как се случва така, че в период от около месец правиш секс с желание и усоволствие всеки ден, а след това го правиш веднъж в седмицата за не повече от 5-10 минутки? Къде е проблема? И способни ли са мъжете да отказват на жените, когато в същия момент са неустоими?

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Главоболие,работа, ,,,,,,,,,,причините са много

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Струва ми се, че питаш, защото човекът до теб отказва секс. Ако е така, може да си има проблеми в работата, да е разбрал, че има венерическа болест (слабо вероятно) и т.н. Можеш просто да поговориш с него.
    По темата:

Цитирай Първоначално написано от OMGOMG Виж мнението
    Главоболие,работа, ,,,,,,,,,,причините са много

Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    Струва ми се, че питаш, защото човекът до теб отказва секс. Ако е така, може да си има проблеми в работата, да е разбрал, че има венерическа болест (слабо вероятно) и т.н. Можеш просто да поговориш с него.
    По темата:
    Обмисляла съм и това, но в периода, в който всичко беше наред, работата, ангажиментите и проблемите му не бяха по-малко. Търся всяка една причина, анализирам всичко, търся проблем в мен, но до никакъв извод не стигам от месеци...

колкото причини за желание има, толкова и за нежелание може да има... при по-продължителните връзки най-често е липсата на ранообразие. т.е. купи си ново бельо, чаршафи, запали някоя ароматна свещ, отидете на спа...сменете обстановка, пози, любовна игра....разиграйте някой скеч. по този начин ще се разнообразите, разсете, отпуснете, забавлявате, насладите на всичко...а не просто муш муш, цигара и да поспим

Цитирай Първоначално написано от de-X-ter Виж мнението
    при по-продължителните връзки най-често е липсата на ранообразие. т.е. купи си ново бельо, чаршафи, запали някоя ароматна свещ, отидете на спа...сменете обстановка, пози, любовна игра....разиграйте някой скеч. по този начин ще се разнообразите, разсете, отпуснете, забавлявате, насладите на всичко...а не просто муш муш, цигара и да поспим
    +1!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Почеши си рогцата.

А замисляла ли се че вече няма тръпка или си има друга ?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Може вече да не го привличаш достатъчно или да си има други сериозни ядове на главата (работни, финансови).
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Може би си се наляла.
    П.С За да не съм олигофрен - причини много: стрес, чука друга (май не са толкова много)

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Почеши си рогцата.
    Това беше брутално

А защо трябва да има проблем? Отказва секс, просто защото на момента не е в настроение. Не е задължително да има проблеми...

anonymous682486
    Guest
    А каква е причината, момичетата да ми отказват?

Цитирай Първоначално написано от stefan7202 Виж мнението
    А каква е причината, момичетата да ми отказват?
    Главоболие в 99,9% от случаите.

Възможно е причината да е, че мъжът си е намерил по-добра жена за секс, и за това отказва на теб. Или път го прави 5-10 минути, колкото да мине номерът .

Една от главните причини мъжът да отказва секс е липсата на пари. За всеки мъж това си е много стресиращо и нищо чудно това да е причината.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от feel_me19 Виж мнението
    Една от главните причини мъжът да отказва секс е липсата на пари. За всеки мъж това си е много стресиращо и нищо чудно това да е причината.
    Останала съм с впечатление, че *изключвате* за всякакви странични фактори, когато се стигне до мачкане на чаршафи. В това отношение сте по-съвършени от дамите, през чиито глави минават мисли от "Лелей, не са ми съвършено гладки краката *или каквото там се сетите*" до "Годишнината/Рожденият му ден наближава и трябва да организирам нещо/да измисля подарък" или "Не бива да пропускам крайния срок да платя тока" и разни битовизми от този сорт, убиващи желанието за интимност.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на draid
    ^То де да бяхме само в това по съвършени (: още не мога да ви простя, че живеете повече и ви ловят по-малко болести. Поне си имам мигрената на моя страна за да ме утешава...

Яж само боб , или само пържоли един месец и ще разбереш защо. Ако не може го приклещиш с дете не се занимавай,
    търси друга будала!
    бой, йебанье и чалга

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    ^То де да бяхме само в това по съвършени (: още не мога да ви простя, че живеете повече и ви ловят по-малко болести. Поне си имам мигрената на моя страна за да ме утешава...
    Остава само да си забременявате и раждате, та съвсем да не ви пречим. И да не ви разваляме съвършенството. И да си се онождате един друг, без да се притеснявате от сочене с пръст, присмех и лепене на етикети.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Поради всякакви причини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си