- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е причината мъжете да отказват секс? Хайде момчета, Вие сте :)
На какво би се дължала липсата на желание за секс от страна на мъжа в една връзка, връзка, която не е много дълга, в която жената постоянно се старае да поддържа фантазиите на човека до себе си, стреми се винаги да задоволява сексуалните му нужди... Какво обръща нещата? Как се случва така, че в период от около месец правиш секс с желание и усоволствие всеки ден, а след това го правиш веднъж в седмицата за не повече от 5-10 минутки? Къде е проблема? И способни ли са мъжете да отказват на жените, когато в същия момент са неустоими?
колкото причини за желание има, толкова и за нежелание може да има... при по-продължителните връзки най-често е липсата на ранообразие. т.е. купи си ново бельо, чаршафи, запали някоя ароматна свещ, отидете на спа...сменете обстановка, пози, любовна игра....разиграйте някой скеч. по този начин ще се разнообразите, разсете, отпуснете, забавлявате, насладите на всичко...а не просто муш муш, цигара и да поспим
А замисляла ли се че вече няма тръпка или си има друга ?
Може вече да не го привличаш достатъчно или да си има други сериозни ядове на главата (работни, финансови).
Welcome to the Jungle...
Може би си се наляла.
П.С За да не съм олигофрен - причини много: стрес, чука друга (май не са толкова много)
А защо трябва да има проблем? Отказва секс, просто защото на момента не е в настроение. Не е задължително да има проблеми...
А каква е причината, момичетата да ми отказват?
Възможно е причината да е, че мъжът си е намерил по-добра жена за секс, и за това отказва на теб. Или път го прави 5-10 минути, колкото да мине номерът .
Една от главните причини мъжът да отказва секс е липсата на пари. За всеки мъж това си е много стресиращо и нищо чудно това да е причината.
Останала съм с впечатление, че *изключвате* за всякакви странични фактори, когато се стигне до мачкане на чаршафи. В това отношение сте по-съвършени от дамите, през чиито глави минават мисли от "Лелей, не са ми съвършено гладки краката *или каквото там се сетите*" до "Годишнината/Рожденият му ден наближава и трябва да организирам нещо/да измисля подарък" или "Не бива да пропускам крайния срок да платя тока" и разни битовизми от този сорт, убиващи желанието за интимност.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^То де да бяхме само в това по съвършени (: още не мога да ви простя, че живеете повече и ви ловят по-малко болести. Поне си имам мигрената на моя страна за да ме утешава...
Яж само боб , или само пържоли един месец и ще разбереш защо. Ако не може го приклещиш с дете не се занимавай,
търси друга будала!![]()
бой, йебанье и чалга
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!