- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Ааааааа, колко е сладко. :33333333333
По темата: Много ми е жега, не знам. Ей ся май ще мина през ледения душ и ще излизам, пък знаеш ли - може да е забавно да си го видя. Смисъл... поне ще ме гушка, нали? Пък ако не, ще го насиля да ме гушка. Може да не е Мецо, може да не е Либофта, може да не е и тати, но пак гушка яко. И пак е нещо, нали?
Бърз едит: След седмица ще заспивам и ще се събуждам до момчето си, дано да успеем да се преоткрием. Тоест... дано не се налага да дълбаем много надолу. Освен тва тена ми пада на петна...
Последно редактирано от tori : 08-05-2014 на 13:54
Каза ми "мама" за първи път, дори не мога да опиша чувството, което изпитах аввввв :3
Иначе ми е добре, пия си енергийната напитка и го чакам да се чуем![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
ПРИЕХА МЕ В УНИВЕРСИТЕТА И СИ ВЗЕХ ШОФЬОРСКАТА КНИЖКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
как да съм?????????
Ииииииии... край със мойте планове. Значи в последните няколко месеца ВСЕКИ един мой план е бил брутално прецакан от някого, на когото държа заради простотии. Оооооооххххх... Писнаха ми вече, следващия път да вземат да си говорят сами, а не да става тъй, че посредника е лайно. Айде моля. Писнаха ми вече. А аз искам само още десет дни с тях двамата на море някъде... Те не бяха ужасни, напротив - гушкаха ме и ме обичаха, беше забавно с тях. Никой не ми викаше в лицето, никой не ме прекъсваше, никой не ми говореше глупости. Защо не може още малко време с тях? Искаааааааааааааааамммммм м. Много. Беше толкова прекрасно да си лежа на плажа и да не ми пука за нищо. Бахти, липсват ми...
Благодаря ви, скоро правим 10 месеца, хихи.![]()
"Няма по-дразнещо нещо от майка, говореща за бебето си в 1 л., мн. ч."
Шегувам се де. Честито ви от сега. ^^
ПТ: Доволна съм, че го отразях така, но ми липсва, мамка му. Защо е така? Смятам утре да го привикам в магазина към 5 и нещо, да му купя бирата, да му я дам и да му кажа последно сбогом. Знам, че не трябва да омеквам толкова, но поне това заслужава, нали? *това е въпрос и очаквам отговор на него, моля ви*
Моето човече също ми липсва, ще си го видя чак утре. ;/ След малко ще изтегля филмите и ще ги кача на флашката, за да имаме какво да гледаме утре. ^^ Дано само не изникне нещо. ;/
едит: Тъкмо пиша, че ще си го видя чак утре и получавам СМС: "Ще разхождаш ли Рони? Към 9 ще мина през вас, тъкмо да видя и него.Липсваш ми". Душичката ми. <3
Последно редактирано от Lilanda : 08-05-2014 на 16:57
Честито на мамата.Записвай си ги тия неща, след години ще му е супер интересно да ти чете записките...
Живея си котешки живот в последно време. Няма никаква разлика между мен и котката. По цял ден ядене, спане, излежаване на терасата под слънчевите лъчи, мързел...
А пък днес се натъпках доволно много с шоколад и сандвичи. Той ме гледа подозрително и с недоверие, но поне не ми пречи. Чудя се само дали цяла седмица да я карам така или да скъся периода на удоволствието. Предпочитам в главата ми да се води дискусия за това какъв шоколад да ям сега, отколкото да мисля за всички проблеми, които са ми на главата. Мда, шоколадът е по-хубав!
зле.
безсмислена.
фак ит.
висим на косъм.. от мен зависи дали ще скъсам въженцето и ми е много, много тегаво..
как може да се държи така детински, как бе? и после "ами да бебе, права си, не знам кво да кажа, тъп съм, извинявай.." едно извинявай оправя ли нещата? ако и този път го преглътна пак ще си кретаме така до.. следващия път. то това дори не е истинска връзка, съзнавам го и въпреки това ми носи адската болка.. абе аз нормална ли съм? психичното ми здраве май е увредено наистина, чак се плаша :д
Още съм в някаква дива еуфория заради университета.Надувам главата на всички, които познавам, супер съм ентусиазирана и нямам търпение да получа престилка вече.
Откачам си яко.
Слагам флашката с мисълта, че ако няма място, ще изтрия нещо и какво да видя-тя е 137 MB. -_- До сега не бях забелязала тази подробност..Може би, защото съм я ползвала само за уърдови файлове. Намирам вкъщи флашка, която е 8 GB и очевадно е на баща ми. Звъня му, за да видя дали има нещо против да я ползвам днес и утре и той не ми вдига. Питам брат ми дали е виждал външния ми хард и той казва "Да, вчера мама го взе и каза, че ще го върне в края на лятото". -_- На всичкото отгоре пускам филма да се тегли и той се сваля със светкавичните 1.3 КИЛОБАЙТА. -_- На това му се вика да си карък. Най-после се оправих все пак, надявам се да не стане още някоя глупост до края на тегленето на поне едния филм...
О и...
все още важи.
Последно редактирано от Lilanda : 08-05-2014 на 18:39
ПИСНА МИ ВЕЧЕ ОТ ШИБАНИТЕ КОМАРИ, БУБОЛЕЧКИ, ОБЩО ВЗЕТО ВСИЧКИ НАСЕКОМИ, КОИТО ПОСТОЯННО МЕ ЯДАТ. Писна ми. Писна ми. Цялата съм в пъпки, фуски, чопки и т.н. И разбира се трябва да ходя по цял ден с дълги дънки и панталони, едни къси гащи не можах да обуя тва лято, нито веднъж, драпам се нон-стоп. ЩЕ РЕВНАААААААААААААААА
Когато съм развълнувана много много не мисля за числа и подобни "важни подробности", шъ ми простиш надявам се.
Xoxi, то даже има едни специални дневничета по книжарниците, ще взема да си купя едночко. ^^
Хора, има ли случайно фенове на Революция Z туук, уникално сериалче.![]()