.
Затворена тема
Страница 183 от 195 ПървиПърви ... 83133173179180181182183184185186187193 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 551 до 4 575 от общо 4861
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Ааааааа, колко е сладко. :33333333333

По темата: Много ми е жега, не знам. Ей ся май ще мина през ледения душ и ще излизам, пък знаеш ли - може да е забавно да си го видя. Смисъл... поне ще ме гушка, нали? Пък ако не, ще го насиля да ме гушка. Може да не е Мецо, може да не е Либофта, може да не е и тати, но пак гушка яко. И пак е нещо, нали?

Бърз едит: След седмица ще заспивам и ще се събуждам до момчето си, дано да успеем да се преоткрием. Тоест... дано не се налага да дълбаем много надолу. Освен тва тена ми пада на петна...
    Последно редактирано от tori : 08-05-2014 на 13:54

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ехей, ще те плесна
    не си падам по анорексички, искам те пищна и оформена
    Започвам да се храня обилно в такъв случай. Иначе всичко си ми е оформено, само дето не е пищно.
    I`m trying to make your dreams come true...

Пълноценна и изпълнена с любов.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Каза ми "мама" за първи път, дори не мога да опиша чувството, което изпитах аввввв :3
    Иначе ми е добре, пия си енергийната напитка и го чакам да се чуем
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ПРИЕХА МЕ В УНИВЕРСИТЕТА И СИ ВЗЕХ ШОФЬОРСКАТА КНИЖКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

как да съм?????????

Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Каза ми "мама" за първи път, дори не мога да опиша чувството, което изпитах аввввв :3
    Иначе ми е добре, пия си енергийната напитка и го чакам да се чуем
    Awww ^^ много сладко

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Ооо колко мило. Да ти е живо и здраво

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Ооо колко мило. Да ти е живо и здраво
    дам

Супер фен Аватара на spopi
    Чувствам се ужасно.

Мега фен Аватара на tori
    Ииииииии... край със мойте планове. Значи в последните няколко месеца ВСЕКИ един мой план е бил брутално прецакан от някого, на когото държа заради простотии. Оооооооххххх... Писнаха ми вече, следващия път да вземат да си говорят сами, а не да става тъй, че посредника е лайно. Айде моля. Писнаха ми вече. А аз искам само още десет дни с тях двамата на море някъде... Те не бяха ужасни, напротив - гушкаха ме и ме обичаха, беше забавно с тях. Никой не ми викаше в лицето, никой не ме прекъсваше, никой не ми говореше глупости. Защо не може още малко време с тях? Искаааааааааааааааамммммм м. Много. Беше толкова прекрасно да си лежа на плажа и да не ми пука за нищо. Бахти, липсват ми...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ПРИЕХА МЕ В УНИВЕРСИТЕТА И СИ ВЗЕХ ШОФЬОРСКАТА КНИЖКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

как да съм?????????
    Сладурка!
    Ти не беше ли приета преди 100 години?
    Честито за книжката, брат ти и той ли я взе?

Котаче не е оперирано още, чак вдругиден, но пък е много живичко. Спука се да мяука, разтапя ми душата, веднага ми стана по-добре!

Благодаря ви, скоро правим 10 месеца, хихи.

Мега фен Аватара на Lilanda
    "Няма по-дразнещо нещо от майка, говореща за бебето си в 1 л., мн. ч."

Шегувам се де. Честито ви от сега. ^^

ПТ: Доволна съм, че го отразях така, но ми липсва, мамка му. Защо е така? Смятам утре да го привикам в магазина към 5 и нещо, да му купя бирата, да му я дам и да му кажа последно сбогом. Знам, че не трябва да омеквам толкова, но поне това заслужава, нали? *това е въпрос и очаквам отговор на него, моля ви *

Моето човече също ми липсва, ще си го видя чак утре. ;/ След малко ще изтегля филмите и ще ги кача на флашката, за да имаме какво да гледаме утре. ^^ Дано само не изникне нещо. ;/

едит: Тъкмо пиша, че ще си го видя чак утре и получавам СМС: "Ще разхождаш ли Рони? Към 9 ще мина през вас, тъкмо да видя и него. Липсваш ми". Душичката ми. <3
    Последно редактирано от Lilanda : 08-05-2014 на 16:57

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    кое
    че съм влюбена

Мега фен Аватара на xoxi
    Благодаря ви, скоро правим 10 месеца, хихи.
    Честито на мамата. Записвай си ги тия неща, след години ще му е супер интересно да ти чете записките...

Живея си котешки живот в последно време. Няма никаква разлика между мен и котката. По цял ден ядене, спане, излежаване на терасата под слънчевите лъчи, мързел...
    А пък днес се натъпках доволно много с шоколад и сандвичи. Той ме гледа подозрително и с недоверие, но поне не ми пречи. Чудя се само дали цяла седмица да я карам така или да скъся периода на удоволствието. Предпочитам в главата ми да се води дискусия за това какъв шоколад да ям сега, отколкото да мисля за всички проблеми, които са ми на главата. Мда, шоколадът е по-хубав!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    че съм влюбена
    Аз упорито отказвах да повярвам, но не само, че съм ами е и взаимно. Офффф

Мега фен Аватара на Blab
    зле.
    безсмислена.
    фак ит.

Мега фен Аватара на Dagichka
    висим на косъм.. от мен зависи дали ще скъсам въженцето и ми е много, много тегаво..
    как може да се държи така детински, как бе? и после "ами да бебе, права си, не знам кво да кажа, тъп съм, извинявай.." едно извинявай оправя ли нещата? ако и този път го преглътна пак ще си кретаме така до.. следващия път. то това дори не е истинска връзка, съзнавам го и въпреки това ми носи адската болка.. абе аз нормална ли съм? психичното ми здраве май е увредено наистина, чак се плаша :д

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Още съм в някаква дива еуфория заради университета. Надувам главата на всички, които познавам, супер съм ентусиазирана и нямам търпение да получа престилка вече. Откачам си яко.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Слагам флашката с мисълта, че ако няма място, ще изтрия нещо и какво да видя-тя е 137 MB. -_- До сега не бях забелязала тази подробност..Може би, защото съм я ползвала само за уърдови файлове. Намирам вкъщи флашка, която е 8 GB и очевадно е на баща ми. Звъня му, за да видя дали има нещо против да я ползвам днес и утре и той не ми вдига. Питам брат ми дали е виждал външния ми хард и той казва "Да, вчера мама го взе и каза, че ще го върне в края на лятото". -_- На всичкото отгоре пускам филма да се тегли и той се сваля със светкавичните 1.3 КИЛОБАЙТА. -_- На това му се вика да си карък. Най-после се оправих все пак, надявам се да не стане още някоя глупост до края на тегленето на поне едния филм...

О и...

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Смятам утре да го привикам в магазина към 5 и нещо, да му купя бирата, да му я дам и да му кажа последно сбогом. Знам, че не трябва да омеквам толкова, но поне това заслужава, нали? *това е въпрос и очаквам отговор на него, моля ви *
    все още важи.
    Последно редактирано от Lilanda : 08-05-2014 на 18:39

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Аз упорито отказвах да повярвам, но не само, че съм ами е и взаимно. Офффф
    Еее, по-добре от това: здраве му кажи :Д

Блаб, ще те шамаросам

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    ПИСНА МИ ВЕЧЕ ОТ ШИБАНИТЕ КОМАРИ, БУБОЛЕЧКИ, ОБЩО ВЗЕТО ВСИЧКИ НАСЕКОМИ, КОИТО ПОСТОЯННО МЕ ЯДАТ. Писна ми. Писна ми. Цялата съм в пъпки, фуски, чопки и т.н. И разбира се трябва да ходя по цял ден с дълги дънки и панталони, едни къси гащи не можах да обуя тва лято, нито веднъж, драпам се нон-стоп. ЩЕ РЕВНАААААААААААААААА

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    "Няма по-дразнещо нещо от майка, говореща за бебето си в 1 л., мн. ч."

Когато съм развълнувана много много не мисля за числа и подобни "важни подробности", шъ ми простиш надявам се.
    Xoxi, то даже има едни специални дневничета по книжарниците, ще взема да си купя едночко. ^^

Хора, има ли случайно фенове на Революция Z туук, уникално сериалче.

anonymous895156
    Guest
    Хора, има ли случайно фенове на Революция Z туук, уникално сериалче.
    оле, да
    кои са ти любимите персонажи
    и днес ли ще излиза новият епизод

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    оле, да
    кои са ти любимите персонажи
    и днес ли ще излиза новият епизод
    Савов, Димитрова, Цеков и Мира, твоите ?
    Днес след 22 00 уж. ;d

Он: Влюбено и благодарно ми е, доволна съм и от себе си, оказа се, че имам много по-силна воля, отколкото някога съм предполагала. Животът е хубав. Йейййй.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си