- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Роми, побоища, закрила на детето, скандали...
Айде, идвайте към Пловдив и да се започва...
Предпочитам да сме на мой терен, за да мога да ви изхвърля ако не ме привличате сексуално...
I`m trying to make your dreams come true...
ммммм уоша
добре чакай ни и без това ми е обещал разходка с влак
Първо по темата: Не могат да ви направят нищо освен да ви поразкарват да давате обяснения. Никъде не е писано, че като видя двама да се бият, било то деца или възрастни аз съм длъжен да ги разтървавам. Отделно предвид, че са били от конкретен произход винаги може да се изкара, че е било опасно за вашето здраве да се намесвате. Сега снимането е глупост, това няма да го коментирам, качването още по-голяма и само безмозъчен може да го направи. Това е малко като да убиеш някой и да се похвалиш във FB, имало е и такива случаи.
По-добре тогава да не ти давам мнението си, че като ти гледам розовият мехур лошо ще ти стане.
Явно не си се сблъсквала с индивиди от тоя етнос или поне не достатъчно особено на тая възраст. Ще ти дам само един от многото примери. Седим с колеги и колежки в едно кафе на открито, по едно време се довлича едно циганче на видима възраст 8-9г започва да проси пари, след като вижда, че никой не му обръща внимание започва да псува, тъй като отново никой не му обръща внимание се доближава и започва да плюе женската част от групата ни, след като се измъкна на косъм и не успях да го докача през сепарето мина на разстояние и започна да замеря с камъчета. Спаси го безкрайното ми търпение и това, че след време загуби интерес. Ако бях станал, щях да го влача по асфалта и нямаше да ми мигне окото на колко години е.
mangalite sa bezmozuchni sushtestva.
две праскови посях и две череши,
не щеш ли ги обраха разни мургави келеши.
Много слабо ме познаваш за да се мъчиш да си напъваш мозъка да ме анализираш. Ако това беше дело на пълнолетен представител нямаше да е по различно, ама какво ли ти обяснявам. Ти явно си мислиш, че ако се вдигна за някой ще го правя за да впечатлявам жени, да не говорим, че за мен боят не решава почти нищо. Тоя коментар ще си го запазя да се посмеят малко хората които ме познават.
Последно редактирано от draid : 08-05-2014 на 18:47
Хаха много ми е скучен живота, чак може да ми завидиш. А мъжът на място виси във форум с целта само да обижда всеки засечен потребител като смешник зад клавиатурата ли ? Не си ми интересен, нямаш с какво да ме трогнеш точно ти хайде може да се прибереш в дупката от която си изпълзял нямам намерение да продължавам да ти отговарям.
^ ако на теб ти се случи същото нещо докато си седнал някъде с приятелката ти (например) как ще реагираш?
Последно редактирано от pandabear : 08-06-2014 на 10:34
Аз най-вероятно бих му теглила една българска, ако е много "настоятелен" разбойника, но съм далеч от мисълта, че ще скоча да бия непознато дете. Когато бях на 12 сигурно хубаво щях да го набия, но мъничко пораснах.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en