.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy Загуба на апетит, помогнете!

Здравейте!
    Проблема ми е следния, доста съм слабичък, а последните няколко месеца нямам апетит.. ям най-много по 3 пъти на ден, а преди това не беше така.. преди ядох по 4-5-6 пъти на ден, постоянно бях гладен. Ако може да ме съветвате нещо полезно, ще съм ви благодарен!

Мега фен Аватара на Rakshy
    Ш'ти мине.

Причина може да е рязко намаляне на активността ти през деня. Хората губят апетит, и ако са в някакво лошо душевно/психическо състояние. Може да е въз основа на хормони, кой знае

Пробвай да увеличиш физическата си активност. Някой хора си подкарват апетита с нещо люто, експериментирай. Най-вероятно до 1 седмица ще се оправиш.

Мега фен Аватара на SurfSky
    И аз съм така,слаб съм и лятото от жегите губя апетите и по не се храня,съчетано с топлото време още повече свалям ...

Не е готино в дългосрочен план за хормоните ти, SurfSky. Не се радвайте на драстично сваляне/качване на килограми.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    И аз съм така,слаб съм и лятото от жегите губя апетите и по не се храня,съчетано с топлото време още повече свалям ...
    Какво стана Сърфски? Стигна ли 70 кила?

Започни да тренираш с тежести .аз докато се занимавах с художественна гимнастика можех да карам само на вода плодове и зеленчуци по 3 пъти на ден.Сега ми се налага да тренирам с тежести и мога да се храня и по 8 пъти на ден.Друг фактор е включи повече храни в менюто си и търси интересни и здравословни рецепти .Когато едно ястие е приготвено с вкус и стил то опредалено привлича вниманието .

Хмм а пък и поне аз намирам твърде ниското тегло при момчетата за нещо ужасно грозно

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Започни да тренираш с тежести .аз докато се занимавах с художественна гимнастика можех да карам само на вода плодове и зеленчуци по 3 пъти на ден.Сега ми се налага да тренирам с тежести и мога да се храня и по 8 пъти на ден.Друг фактор е включи повече храни в менюто си и търси интересни и здравословни рецепти .Когато едно ястие е приготвено с вкус и стил то опредалено привлича вниманието .

Хмм а пък и поне аз намирам твърде ниското тегло при момчетата за нещо ужасно грозно

Е да, ама като видиш някой рахит-педераст с плочки потича водопада между краката, нали?

Ако ли не, marry me.

Последното нещо от което ще се подмокря е рахит пък още повече педераст:P харесвам големи ръце

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Пробвай да увеличиш физическата си активност.
    Е тва е.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си