- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
деа мааму трябва да забранят такива боксерки със закон
Тц, хваща ме носталгията като отварям тази тема. И на всичкото отгоре беше забутана по най-грозния начин, толкова назад. :/
Е, мила ми изповедалничка, малко остана. Съвсем мъничко. И нещата ще започнат да се нареждат. Надявам се.
Но, но, нооо.. тъпото е, че ми е някакво вкиснато. Наистина винаги съм искала да махна от този малък и невзрачен град, да съм далеч от нашите и да върша каквото си искам. И даже израснах с тази мисъл, че някой ден, няма кой да ми мрънка на главата. И сега когато се предполага, че след месец, ще се сблъскам с приключенията на Индиана Джоунс в големия град ми става зле, меко казано. Не, че имам проблем да съм сама през повечето време, дори обожавам, но всичко ще е различно. :/
Но от друга страна, най-накрая ще съм прие моето говедо. <3 Тези седем месеца чакане си заслужаваха и не съжалявам, за нито един момент, в който съм държала на тоя човек. ^.^ И най-важното, доказах, сама на себе си, че съм способна да се справя с подобен етап от връзка. (= И наистина ми е хубаво, въпреки, че не съм го виждала от почти месец. Пф :/
Което ме подсеща, че същност трябва да се пусна другата седмица до УНСС-то да си оправя ISIC картата. Все го отлагам и забравям. Ммм и да си закрия другата във Враца, дам, това също. Някога.
И като изключим тези дни ми е изключително мързеливо.... смърт за тоя дъжд, бе. Писна ми. :/ Не стига, че шибаната река преля и стигна почти до шосето под квартала ми, ами и моста по който минавам всеки ден се тресе. :/ Целия град е в някаква шибана параноя и прилича на някаква огромна, шибана локва. Навсякъде кал и мръсотия. Бля :/ Тая година на какво ли не станах свидетел, то не бяха земетресение, като си бях в София, то не бяха градушки, дъждове, наводнения. А за лято да не говорим. Този термин май няма да го използвам скоро в истинския си смисъл на думата. Просто гавра.
Единственото хубаво време, което видях, бе когато бях в Обзор за около седмица - прилично слънчево, но не е прекалено горещо, такова каквото обожавам. Но да, тук е северозападнала България и винаги всичко е нагоре с краката, буквално.
И като стана дума.. зяпа ми се нещо, само скучни филми по телевизията, нищо продуктивно и из компа. Трябва спешно да си издиря интересно сериалче. Наистина спешно. Защото скоро от режим "вкисната" ще премина в режим "вади томахавката", щото наистина ми е изперкало, ама наистина. Това като, че ли се дължи и на факта, че спрях цигарите от три седмици, възможно е да е и от това. Въпреки, че не изпитвам никаква нужда да пуша и определено се чувствам, в пъти по-добре. Чувствам се герой, хохо ((=
Данчито, къде си, защо никъде по социалстващите места в интернет те няма![]()
хах, почти случайна женичка ми честити квартирата и ме пита как е :д
май доста съм се развълнувала като си я намерих :д
не мога да си намеря колана за жартиери и няма да съм със секси чорапи и дори трябва да си променям облеклото, щото нямам бежов чорапогащник :/
много мразя така
ни може, тези, които имам са без ластик
фук-фук
ех, толко ми е лигаво, че се разливам тука по бюрто. :ддд сигурно чак съседката ми е чула неудържимия хил. ама така е като има кой да те разсмива...
Вчера си пожелах онзи насран кактус да падне и да си счупи и 4-те крайника ..сега остана да чакам![]()
Мразя.бабките.
Повече няма да имам бабка за хазяин, ако ще да е най-прекрасната квартира. Отвратителни същества от ада. След 55 трябва да отиват на специално място само за такива като тях и да не се пречкат мн мн.
От друга страна ще трябва 9-10 месеца да живея в люлин ;/
оня ден ми се развали галаксито, занесох го на поправка
Трябваше да си извадя мтелската карта от любимата ми нокия, която е само с тайп, но въпреки това много си я обичам, за да си сложа глобулската. Точно като излизах навън го изпуснах, разглоби се целия и разбира се в цял един коридор реши да падне в на кучето купичката с вода
пс забравих да ви кажа всъщност колко е смешно как галаксито ми се развали по абсолютно същия начин като предния ми телефон
Последно редактирано от ina7 : 08-15-2014 на 10:50
Много ме дразнят хора, които не знаят какво искат. 'айде до определена възраст е ок, ама после? И дори да не е решението на живота и да си го промениш 100 пъти, пак се стремиш към нещо и имаш цел.
Също така ме дразнят хора зависими от родителите си (пак след определена възраст). Не финансово, ами психически и емоционално. Макар че след 22-3 (най-много) и финансово не е ок. И които не искат да променят това.
Но пък животът ми е прекрасен и се радвам, че не съм от тези хора. Нещата малко по малко започнаха да се нареждат в много правилна посока и само ми остава да се науча да не подхождам с такова черногледство към новите запознанства.
//а да, сега видях горния пост, може и да не се наложи да живея в лю ^.^
една ного яка статия http://www.capital.bg/politika_i_iko...ikonomikata_e/
Ййиииииииииииииии такоз приключение ни очаква.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
64 лв сметка за телефон, йей ^^
постепенно спада
Досега си лежах и се мъчих да спя ама нещо не ми се получава. Крива съм, щото тъпите ми ръце ме предават нещо, и двете болят все едно съм ровила в нечий задник. Все едно някой ги е откъснал, набил ме е с тях, хвърлил ги е по мен и после ги е поставил на местата им. Ма не баш както трябва, просто ги е мушнал където е намерил дупка. Бахти. Почвам да ставам крива нещо, както и да се замислям над някои работи. Колкото и да не ми се ще да го призная, липсва ми някой да ме обича и да ми го казва постоянно. Деазнам, ставам момиченце. Като цяло съм крива, пфф.