- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той харесва снимки на други жени
С приятелят ми сме от много време заедно. Дразни ме това, че харесва снимки и на други момичета. Не съм му казала нищо, защото не искам да ме мисли за някаква несигурна комплексарка, просто ме дразни фактът, че ги харесва. Искам просто да ви попитам на вас случвало ли ви се е и кака реагирате вие на това.
Случвало ми се е. Аз лично не смятам, че трябва да се впрягаш толкова. Това е просто една снимка в мрежата, нея е харесал, не момичето, това не означава, че ги забива. Ако започне да харесва на едно и също момиче общо взето всичко, тогава вече разбирам да те дразни,но така .. А и зависи на кои момичета. Ако са му приятелки, какво лошо има.
Ти не харесваш ли снимки на други момчета?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Едно време момичетата се дразнехте като заглеждахме други мацки в автобуса или в парка, а сега целия ви живот е в някакъв си сайт ..
Самоубий се, защото харесва чужди снимки.
Да ви имам проблемите, деца!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако те обича какъв е проблема???
След като сте от много време заедно защо просто не му казваш, когато нещо те дразни?
С риск да съм груба ама ти през 2 месеца пускаш подобни теми очевидно връзката ви доста куца .
Иначе аз не виждам проблем нека си харесва снимките или ти не харесавш снимки на момчета ? Не виждам причината за драмата
Това ,че си на диета не значи че не можеш да четеш менюто , нали ?
Случвало ми се е и ме дразни, да. Щото съм комплексарка.
Както казаха и преди мен, това не ти е първата такава тема, предполага се, че след като сте заедно от много време, ще можете да говорите свободно за проблемите и притесненията си. Сподели му, ако пък той започне да се държи странно и да ти се сопка и да се оплаква, че му навлизаш в пространството, може и да има нещо.
![]()
Ако са негови приятелки и не харесва снимките само на едно момиче не виждам проблем.![]()