.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

О, вече има нов левел - свалки в ГТА? Грейт! Не мисля, че ти е дошло времето.. вземи прочети някоя книжка примерно, или излез сред реални хора.

оффф заеби заминавам да се самоубивам сбогом на всички !!! ако някой ще върви да ми зема начупената кола да заминава към долна липница там някъде ще съм се убил

Цитирай Първоначално написано от баш_майстора Виж мнението
    оффф заеби заминавам да се самоубивам сбогом на всички !!! ако някой ще върви да ми зема начупената кола да заминава към долна липница там някъде ще съм се убил
    Излез от филма.

Мега фен Аватара на December
    С всеки следващ пост на автора все повече и повече ми прилича на трол...дано да е така де,защото иначе си е леко трагично.Иначе ако е реален случая, какво да кажа...недей се отчайва само на 15 си все пак.Излизай повече с приятели, все ще има някое необвързано момиче в компанията ти с което може да си допаднете и да има 'любовни искри' ах.Остави ги тея онлайн връзки ако наистина искаш нещо сериозно...

Иначе...
    Цитирай Първоначално написано от KristaY Виж мнението
    О, вече има нов левел - свалки в ГТА? Грейт!
    Познавам едно момиче, на което всички й гаджета са момчета, с които се е запознавала от dota ...ех
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си