- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Астрологията е булшит
булшитът е астрология
се таиа
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Имам на бузите (=^.^=) Зодия водолей, луна в лъв, асцендент в овен, марс в риба, венера в козирог, меркурий във водолей, юпитер в риба, за др не се сещам
Ето го чарта http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?c...rbp=&rs=0&ast=
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
върху бузите и кръста при мен
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?c...rbp=&rs=0&ast=
И аз имам трапчинка, на дясната бузка ми е :P
Сега осъзнах, че родените 95' са на 19г. 95' още ми звучи като някое 14-15г, чувствам се стар. Ужас.
не си много стар. ако информацията в профила ти е вярна имаш още 2-3 години младини, споко ^^
Аз съм Раче, трябва да се разбирам със Скорпион и Риби, но най-много обичам Козирози и Близнаци. Сега един Стрелец ми е завъртял главата, но от лични наблюдения научих, че са големи женкари, не познавам Сттелец, който да не е Дон Жуан.И за Водолеите съм чувала, че са големи играчи (не с лошо
), Телците са романтици, за Раци няма спор, че са най-големите, ама и Телците са добри в това.
![]()
Хахаах уби ме. Майтапя се, аз сигурно и на 50 ще се чувствам млад, просто възприятията ми за годините вървят по бавно от тях. Все едно вчера си викахме "Честито хилядолетие", след 2000г всички са ми еднакви. А дали видя канала който ти пуснах в дневника ? Понеже виждам се радваш на кошки.
Между другото не знам как виреят скорпион с рак, ако са от различни полове, ама ако са от мъжки не се разбират особено добре, ако съдя по мен и брат ми.
ооо не, раците хич не са критикари понеже, айде :Д най- жлъчния сарказъм все от съзодиийници съм го чувала, както и скорпиони (та в тази връзка, Дрейд, сигурно не се разбирате просто защото сте братя, имате си търкания, нормално)
Девите, но само мъжките!, ме радват с това колко са безцеремонни, изключителни джентълмени са и не обичат да се циганят и да правят просташки изпълнения. Женскитеее са едни мрънкалааааа |( Една от малкото зодии, при които има такава съществена разлика м/у половете.
провалиха ви тези зодии
размътика ви мозъците
ошикалкавиха ви
...