- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Не.
Аз съм риба.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Приличаш ли на струдела ?
Аз заради нея не казвам, че съм риба тук, почват да ме мислят за идиот.
АВЕ ЕЙ
но е много мило, че знаеш зодията ми *върти си пръстчето срамежливо*
Иначе си си идиот. ^^
Lady, аз се опитвам да изкореня мечтателното и като цяло тъпата риба от себе си.
Малко е трудно де, за последната една седмица двама човека ми казаха 'Ти си ебати лиглата.' и после ''ма нищо де, ш те опраИм.' .. мф (радвам се, че поне е излязло от устата на козирог)![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
а иначе.. мъжете риби са много шитави, на тях обществото им е забранило да са емоционални и чувствителни (каквато уж ни е зодията), за да не ги помислят за педалчета и им е наистина трудно да си покажат най-вътрешните пластове пред когото и да е. Идиоти. ^^
4XCOKИ
Няма нужда да го изкореняваш.
Намери си баланса.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
тя щрудела не ме харесва, а само зодията ми, значи лъже.
4XCOKИ
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
щруди, само да вметна, че герданчето с шишенцето с глухарчета си го нося постоянно и само се карам на хората като ме гушкат да внимават да не го счупят![]()
по мои скромни наблюдения рядко се понасям с други деви, иначе водолеите и везните ми се струват най-уравновесени, имала съм връзка с близнаци и риби и бяха все едно двама души в един, ама.. не знам
йей, радвам се ^_
Иначе и аз не обичам деви. Случвало се е с някой да не се разбираме, или просто да ме дразни неистово много и след време да разбера, че е дева хаха..
За другото.. телците са са боговете на уравновесеното и спокойното..
Везните търсят хармония и баланс, но не значи че са винаги такива.
Водолейте пък както превключват от настроение на настроение..
За близнаците съм съгласна, за рибите също..
4XCOKИ
Познайте ми зодията
ирл преди няколко дена ме питаха, явно изглеждах интересен човек, като казах следваше едно мълчане и предположих че ме е сметнала за близнаци и тя потвърди
дерфор тия стереотипчета си ги наврете в гъза
Попугай, ти НА много сериозен ли ми се праиш? А?
Иначе какво означава лигла? За мен лигли са всякакви момиченца, разчитащи всичко на готово, да им вършат работата вместо тях винаги, да не могат и една задача да свършат като хората, защото никога не са работили.
А да се държиш мило през свободното си време, да обичаш доброто отношение и да го показва - са все разни характеристики, които не пречат на никого с нищо.
Аз съм дева. Нямам наблюдения към момиче с моята зодия, но за момчетата смея да кажа, че са готини като цяло. Иначе като че ли имам слабост към Рак, Скорпион и Стрелец.. Не се сещам за човек с такава зодия, който да не ми е допаднал. От друга страна съм чела, че двойните зодии (Риби, Близнаци, Везни) са кофти, наистина с две лица, а и донякъде съм се убедила в това, въпреки че винаги има и изключения. А и лъвове не харесвам.. все на тяхното трябва да е...
4XCOKИ
Щруд, половинката каква зодия е?