- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Айде, айде, много ласкателства станаха. :Р
Не си вдигай самочувствието от нейния отговор, всъщност искаше да каже, че сте пълни шматки, точно като жените водолей (само че ние сме по-яки и т'ва е :Д)
Най-вече странни (това не винаги е лошо) и дистанцирани. И от повечето ми познанства с водолеи мъже съм забелязала, че май доста се оставяте понякога да ви влияят другите и нямате силно лично мнение. (това е само от наблюдения). Ама иначе сте добряци.
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Моля, продължете ласкателствата към скорпионите! :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Водолей за жени, телец/близнаци за мъже - от моята гледна точка.
Не обичам да слушам някой да ми заповядва и то когато е доста некомпетентен от мен в дадената област,спортувам баскетбол,но само като хоби,а се занимавам с мода от 7 години,но сега вече реших да навлезна по-сериозно,но пак го приемам като хоби,иначе искам да се навляза в сферата на маркетинга и мениджмънта,защото това завършвам като магистратура,а колкото до аферитеимал съм предложения,но съм ги отказвал
![]()
като гледам доста говорите за тия зодий и искам да кажете за рибите с коя зодия си пасфат
братле, мода ти е идеално! идеално!
влизай в играта (ако трябва и като муза на някого) и там си завърти бизнес! сериозна съм!
модата е по 5-и дом!; както написах по-рано, управителят на 5-и е в 10-и (профи секторът), така че - ин фор дъ уин!;
.....
Шпайди, щ'и кажа аз на тебЕ, дето ми отговори точно нищо:Д
Аз съм такава зодия, 'дето най-малко трябва да се интересува от астрология:Д
^ Wat ? Хвала на козирозите,те са сила !
По въпроса от темата - дева.
Мразя ги и ги обичам едновременно.Имам късмета да съм заобградена с техни представители и като цяло съм възхитена... и втрещена.Ама си ги харесвам.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Козирог?!
Стига бе!!
Една вечер си писах с два козирога паралелно - момче и момиче и не знам дали ще ми повярвате колко супер мега сходни неща ми говореха, докато си споделяхме тъпизми за живота. И двамата бяха адски директни и постоянно ми повтаряха 'дано не се обидиш, наистина, просто съм директен..' и наистина не усетих да ми говорят така, сякаш искат да ме обидят с нещо, а по-скоро искаха да help-нат. Момчето беше по-грубо и си говорехме на 'ти си ебати олигофрена, но сега щИ кажа к'во тряя направиш'.. а момичето.. не съм си писала с часове с момиче от хипер много време, просто.. тази зодия ми стана супер интересна.. И не само заради това, но и имам чувството, че сте някви много многопластови (някои).. Защото има и такива, които просто са ми твърде замразени от към емоция и понякога нямам желанието да се опитвам да ви размразявам, или пък да ви убеждавам да ме пуснете под студената кора, където могло да бъде и топло..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Най-красивите и умни мъже са близнаци и водолей. Поне аз така мисля
Кофти емоции отново. Бушът пак няма да стигне , а го купих в понеделник. С руския съм заникъде, хубаво , че хуморът им е близък до нашия. Дано докато се върна има развитие и с КТБ , че ще дойда иначе с мафиотите при И.И.
С баща ми бих искал да се чуваме по-често, но при 7 лв./час и тва е нещо. Дано поне аз имам време да намеря Интернет и време за скайп. При късмет може да се засечем. Нищо , че не биха ме допуснали до пристанището или той да слезе за дълго , може да се засечем .
хора, хайде, който има ТРАПЧИНКИ(в/у бузи, брадичка, кръст), да си пусне рождените данни тук, за да проверя нещо!
искрено ви моля и благодаря!)
//дата, час, място или направо natal chart, направена тук
хаха, какво ще проверяваш, звучи забавно :Д
аз имам на бузките.