Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
не ме изненадва това, дори съм сигурна, че носиш и от външните характеристики на Рибите. (управител на Асцендент - Везни (виждала съм твои снимки тук преди време и си сладко момче, няма как да е иначе, вероятно и се контиш) в Риби в 11-и дом - домът на прякото обкръжение, приятелите). Върхът на 5-ият ти дом (този на влюбването, но не и този на партньорствата) попада в Лъв, и Луната е там. Управителят му - Слънцето е в 10-и дом - не знам към каква кариера се стремиш (а съм сигурна, че го правиш), но не ти е лесно да се подчиняваш, никак даже. В каква сфера се развиваш професионално? Нещо развлекателно, креативно, тръгнало от хоби, свързано със спорт, хазарт, деца или почивка, изкуство? Ако не си се издигнал дотам, докъдето искаш, чрез любовни афери може и да се получи, да знаеш,)) //съвсем сериозно го казвам;
Не обичам да слушам някой да ми заповядва и то когато е доста некомпетентен от мен в дадената област,спортувам баскетбол,но само като хоби,а се занимавам с мода от 7 години,но сега вече реших да навлезна по-сериозно,но пак го приемам като хоби,иначе искам да се навляза в сферата на маркетинга и мениджмънта,защото това завършвам като магистратура,а колкото до аферите имал съм предложения,но съм ги отказвал