- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос към всички "?"
мислите ли че момичетата по често се сърдим за глупости и по голямата причина във връзките е заради нас.. Очакваме много по вече уважение от другата страна ... държим се детско
Зависи и от възрастта на момчето, от опита му с момичетата, етц. Един 20-годишен ще се филмира много повече от някой на да кажем 30.
Реално и на 20 ще предизвиква смях. Ако трябва да поставяме рамки, да кажем, че до 16, максимум 18 е приемливо.
Аз мисля, че жените сме виновни за по-голямата част от скандалите. Често драматизираме напълно излишно, изопачаваме нещата и се вкарваме във всевъзможни филми. Не може всеки път, когато гаджето ни реши да излезе с приятели, ние да решаваме, че лъже и ще изчука всяка срещната. Прекалено ревнивни сме и прекалено дребнави. Аз се опитвам да избягвам всичките тия неща, но...невинаги ми се получава.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Мисля, че сте прекалено емоционални и имате навика да манипулирате себе си и околните. Не винаги е с някаква цел, понякога го правите неусетно за самите вас.
"Жените, тези жадни за драма създания."
Welcome to the Jungle...
От 10 до 17 годишни ги намирам за лигли, от там нататък не знам вече.
Като се замислиш той ако реши да изневерява, ти и да ревнуваш и да се дразниш - той ще го направи. Същото важи и за другата страна. С кое да е от гаджетата ми никога не съм правил проблем като иска да излиза без значение кога и с кой, трябва някакво доверие да си имаме. Една моя бивша ми беше кръшнала веднъж, аз изобщо нямаше да разбера ако сама не ми беше казала, не го и предполагах дажеНо чудо голямо, зарязах я без много разправии, живи и здрави сме и живота си продължава. Като няма да е тя - друга ще е.
Мъжете се научиха от нас.
I`m trying to make your dreams come true...
Проблемът е в това, че момчетата не знаят как да се държат с момичета и обратното. И двете страни не искат да възприемат, че срещу тях седи човек с различно устройство на мозъка и имат нереални очаквания. Той вместо да направи така, направи еди как си, тя вместо да ме разбере почна да мрънка и да се сърди и бла бла.
Не. Зависи от нервната система, умствения капацитет на индивида и умението му да се справя в различни ситуаций. Обикновенно във връзката единият е по-избухлив, по трудно сдържа емоциите си и често създава проблем за някой дребни неща, които нямат съществено значение. Другият пък от своя страна е по-спокоен и гледа да оправи положението без излишни кавги. Това може да бъде както момичето, така и момчето. Все пак това е по-добрият вариант, защото ако и двамата са с твърде спокоен нрав ще си омръзнат бързо, а ако са холерици пък ще се изпокарат. Трябва да има баланс между двамата.
Сякаш да, но наистина зависи от човека, има ги някои много ревниви мъже например, има и жени, които не се впечатляват от нищо и не издребняват.
Познавам момичета, които драматизират прекалено, но също така познавам и момчета, които правят същото... така че е 50/50
Случва се и следното, ако не се оплакваш, че излиза не се интересуваш с кой и какво прави се стига понякога до момента в който някой жени решават, че не ги обичаш щото не ги ревнуваш и започват целенасочено да се опитват да го правят, след като ти не се поддадеш ти вдигат скандал, че не се интересуваш от тях.