.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

въпрос към всички "?"

мислите ли че момичетата по често се сърдим за глупости и по голямата причина във връзките е заради нас.. Очакваме много по вече уважение от другата страна ... държим се детско

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    По-скоро е 50/50.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    По-скоро е 50/50.
    Да. Даже май в повечето връзки край мен предимно момчетата драматизират. Много мъжко, няма що .

Зависи и от възрастта на момчето, от опита му с момичетата, етц. Един 20-годишен ще се филмира много повече от някой на да кажем 30.

Супер фен Аватара на paradosou
    Реално и на 20 ще предизвиква смях. Ако трябва да поставяме рамки, да кажем, че до 16, максимум 18 е приемливо.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Аз мисля, че жените сме виновни за по-голямата част от скандалите. Често драматизираме напълно излишно, изопачаваме нещата и се вкарваме във всевъзможни филми. Не може всеки път, когато гаджето ни реши да излезе с приятели, ние да решаваме, че лъже и ще изчука всяка срещната. Прекалено ревнивни сме и прекалено дребнави. Аз се опитвам да избягвам всичките тия неща, но...невинаги ми се получава.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мисля, че сте прекалено емоционални и имате навика да манипулирате себе си и околните. Не винаги е с някаква цел, понякога го правите неусетно за самите вас.

"Жените, тези жадни за драма създания."
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    От 10 до 17 годишни ги намирам за лигли, от там нататък не знам вече.

Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Не може всеки път, когато гаджето ни реши да излезе с приятели, ние да решаваме, че лъже и ще изчука всяка срещната.
    Като се замислиш той ако реши да изневерява, ти и да ревнуваш и да се дразниш - той ще го направи. Същото важи и за другата страна. С кое да е от гаджетата ми никога не съм правил проблем като иска да излиза без значение кога и с кой, трябва някакво доверие да си имаме. Една моя бивша ми беше кръшнала веднъж, аз изобщо нямаше да разбера ако сама не ми беше казала, не го и предполагах даже Но чудо голямо, зарязах я без много разправии, живи и здрави сме и живота си продължава. Като няма да е тя - друга ще е.

Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    По-скоро е 50/50.
    +
    И момичетата и момчетата имат някаква странна 'дарба' да драматизират, когато става въпрос за връзки..

Супер фен Аватара на sometimes_
    Мъжете се научиха от нас.
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Проблемът е в това, че момчетата не знаят как да се държат с момичета и обратното. И двете страни не искат да възприемат, че срещу тях седи човек с различно устройство на мозъка и имат нереални очаквания. Той вместо да направи така, направи еди как си, тя вместо да ме разбере почна да мрънка и да се сърди и бла бла.

О, много добре казано!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не. Зависи от нервната система, умствения капацитет на индивида и умението му да се справя в различни ситуаций. Обикновенно във връзката единият е по-избухлив, по трудно сдържа емоциите си и често създава проблем за някой дребни неща, които нямат съществено значение. Другият пък от своя страна е по-спокоен и гледа да оправи положението без излишни кавги. Това може да бъде както момичето, така и момчето. Все пак това е по-добрият вариант, защото ако и двамата са с твърде спокоен нрав ще си омръзнат бързо, а ако са холерици пък ще се изпокарат. Трябва да има баланс между двамата.

Сякаш да, но наистина зависи от човека, има ги някои много ревниви мъже например, има и жени, които не се впечатляват от нищо и не издребняват.

Познавам момичета, които драматизират прекалено, но също така познавам и момчета, които правят същото... така че е 50/50

Мега фен Аватара на draid
    Случва се и следното, ако не се оплакваш, че излиза не се интересуваш с кой и какво прави се стига понякога до момента в който някой жени решават, че не ги обичаш щото не ги ревнуваш и започват целенасочено да се опитват да го правят, след като ти не се поддадеш ти вдигат скандал, че не се интересуваш от тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си