.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Супер фен Аватара на sometimes_
    Аз мисля, че жените сме виновни за по-голямата част от скандалите. Често драматизираме напълно излишно, изопачаваме нещата и се вкарваме във всевъзможни филми. Не може всеки път, когато гаджето ни реши да излезе с приятели, ние да решаваме, че лъже и ще изчука всяка срещната. Прекалено ревнивни сме и прекалено дребнави. Аз се опитвам да избягвам всичките тия неща, но...невинаги ми се получава.
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Не може всеки път, когато гаджето ни реши да излезе с приятели, ние да решаваме, че лъже и ще изчука всяка срещната.
    Като се замислиш той ако реши да изневерява, ти и да ревнуваш и да се дразниш - той ще го направи. Същото важи и за другата страна. С кое да е от гаджетата ми никога не съм правил проблем като иска да излиза без значение кога и с кой, трябва някакво доверие да си имаме. Една моя бивша ми беше кръшнала веднъж, аз изобщо нямаше да разбера ако сама не ми беше казала, не го и предполагах даже Но чудо голямо, зарязах я без много разправии, живи и здрави сме и живота си продължава. Като няма да е тя - друга ще е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си