.
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Threaded View

Exclamation имам нужда от съвет...ревнив е чак ме плаши

здравейте, съжалявам за темата сигурно има много такива, но трябваше да го излея най-накрая и да потърся съвет

...на 19г съм...имам приятел от повече от 2 години и половина...в началото всичко беше като в приказка...но с времето (след първите 2-3 месеца) той се показа много –да не кажа твърде– ревнив(забрани ми да общувам с приятели от другия пол, изтри ги от телефона и фб, беше ми забранил да ги поглеждам, да им се усмихвам, ако с някой съучик си кажехме нещо трябваше дословно да му го предавам, с времето почна да ми обсебва цялото време..не излизах с приятелки...забраняваше ми да ходя на репетиции (мажоретка съм)звънеше ми дори в у-ще...когато бях с майка ми до магазина той ми звъни да види с кой съм дали съм с нея :х...и много подобни забрани и проверки и т.н.)...търпях всичко -незнам как...
    ...късахме веднъж при нужда да се спася от него...той почна да ме преследва по улиците, да ме причаква, да звъни на приятелите ми дори на родителите ми...аз незнам как му се доверих отново дадох му втори шанс но уви...промяната беше за кратко..на последък пак се почна...аз почнах да отстоявам желанията си...а той само ме заплашва че ще ме пребие ако съм с друг–мисли си това защото му отказвам да бъдем интимни когато му скимне...не мога вече така...отчуждава ме от себе си, мачка и съсипра чувствата ми (но не го разбира въпреки че съм му го казвала)...може би вече ме е страх от него
    дайте ми съвет
    проблема е че въпреки всичко той ми е много скъп и не искам да го нараня...но и не мога да съм с него вече
    Последно редактирано от kittenss : 08-14-2014 на 13:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си