.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Извинявай ама като прочетох написаното и ми стана малко смешно. Де да знам как ще реагира тя.Може ли да качиш снимка с нейни дрехи да те видим как ти стоят и ако те одобрим с тях тогава й кажи,че ги носиш.Имах един съученик,който и той като тебе обличаше дрехите,сутиените и всичко останало само че бяха на майка му и се чувстваше секси.Та сигурно и ти така се имаш за секси момче.
    The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova

Цитирай Първоначално написано от hriseto_22 Виж мнението
    Извинявай ама като прочетох написаното и ми стана малко смешно. Де да знам как ще реагира тя.Може ли да качиш снимка с нейни дрехи да те видим как ти стоят и ако те одобрим с тях тогава й кажи,че ги носиш.Имах един съученик,който и той като тебе обличаше дрехите,сутиените и всичко останало само че бяха на майка му и се чувстваше секси.Та сигурно и ти така се имаш за секси момче.
    Дрехите и ми стоят много добре. Ние мъжете се привличаме от женските дрехи, защото са по-разнообрадни от мъжките дрехи. Твоят съученик е един от многота мъже, като мен харесващи да носят женски дрехи. Има много, като нас, но повечето се крият и го правят без да се разбира от другите. Виж снимката

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от ico_ice Виж мнението
    Дрехите и ми стоят много добре. Ние мъжете се привличаме от женските дрехи, защото са по-разнообрадни от мъжките дрехи. Твоят съученик е един от многота мъже, като мен харесващи да носят женски дрехи. Има много, като нас, но повечето се крият и го правят без да се разбира от другите. Виж снимката

К-А-З-А-Р-М-А!

Значи тъй като аз не обичам да нося женски дрехи, вече почвам да се съмнявам в пола си , аз честно да ти кажа от дрехи не се привличам, а от човека който ги носи, може и мъжки и еднообразни дрехи да носи момичето и пак да си е привлекателна... покажи й се такъв някой път като се прибере и готово... ще избгнеш трудните разговори

Голям фен Аватара на hey.mistery

Намери си работа, имаш твърде много свободно време!
    Прати снимката на приятелката ти, може да се възбуди, кой знае или пък да смени ключалката.

Леле... гей... мрете!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си