.
Отговор в тема
Страница 11 от 17 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 406
    Мега фен Аватара на babity
    Една отметка само. Как така всичките ви познати на 30 са застаряващи скейтъри, търкащи пейките? 'Що моето обкръжение от 30-годишни е съставено изключително от хора с цъфтящ бизнес или "бачкатори", чиито заплати им позволяват почивки извън страната винаги когато си пожелаят или такива, които не са с неограничени финансови възможности, но дерзаят в повече от една насока паралелно за да има + все отнякъде. Дали проблемът с т'ва, което ви впечалява не идва от собствената ви среда?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Една отметка само. Как така всичките ви познати на 30 са застаряващи скейтъри, търкащи пейките? 'Що моето обкръжение от 30-годишни е съставено изключително от хора с цъфтящ бизнес или "бачкатори", чиито заплати им позволяват почивки извън страната винаги когато си пожелаят или такива, които не са с неограничени финансови възможности, но дерзаят в повече от една насока паралелно за да има + все отнякъде. Дали проблемът с т'ва, което ви впечалява не идва от собствената ви среда?
    Ако сме избрали такава среда, какво те кара да мислиш, че ще се оплакваме от нея?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на babity
    Имаш право. Но явно нещо не е особено наред... И аз срещам такива хора и то немалко, и не всички са на 30. Има и по-млади. Просто са ми епизодични. Да седна да ти оцъквам с език, ми хАби излишно от времето.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Имаш право. Но явно нещо не е особено наред... И аз срещам такива хора и то немалко, и не всички са на 30. Има и по-млади. Просто са ми епизодични. Да седна да ти оцъквам с език, ми хАби излишно от времето.
    Еми, недей го хаби (казвам го съвсем в добрия смисъл).
    Потретвам, че тука просто си чешем езиците и си изясняваме ценностните системи Съмнявам се някой да е тръгнал да вкарва някого в правия път, когато не му е работа.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    В крайна сметка само лейди ди може да говори по темата, защото никой друг не е бил на 30, все още.
    n00bs

Мега фен Аватара на Dagichka
    познавам доста подобни около 30 годишни "лапета", всичките са от музикалната индустрия и освен да пият бири по парковете и да драскат графити примерно, успоредно си бачкат в офис или някъде и изкарват по една хилядарка на месец, тъй че.. всеки сам си преценява за себе си и живота си, важното е да е удовлетворен, а не по цял ден да пише статии и да плюе другите примерно
    *влязох в темата само за да пусна линка от дама.бг, ама видях, че калпазанка ме е изпреварила "

anonymous708973
    Guest
    Therichbitch, можеше и да не е толкова снобарски, нали? Не знаех, че стипендията в България е достатъчно за издръжка.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    "Империята отвръща на удара"
    http://dama.bg/article/20-godishnite-pensioneri/2630/
    Това е именно статията на Пири

Мега фен Аватара на 102
    квато пири такава и статията

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пантер, кво говориш. Стипендията е достатъчна, та чак предостатъчна. Взимах от МУ по 70 лева на месец, а атласите по ултразвукова диагностика стартираха от 55 лева и стигаха до 90. Да не говорим, че William's Obstetrics и Gynecology на промоция бяха по близо 400 лева. Ма тя стипендията е за това, да си купуваш необходимите пособия и да се издържаш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на 102
    предполагам че richbitch учи в чужбина така че пак знаете мноо

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Therichbitch, можеше и да не е толкова снобарски, нали? Не знаех, че стипендията в България е достатъчно за издръжка.
    За Бога, точно ти да ми кажеш, че подхождам снобски, не снобарски, като за начало! Бих казала, че е малко неадекватно. Никога досега не съм споделяла каквато и да било лична информация във форума, нито съм се изтъквала с академични постижения. Всичко това, разбира се, е умишлено, не обичам някакви random хора да знаят прекалено много за мен.
    А ти освен, че за стипендията не знаеш, с много други неща не си наясно, очевидно. Защо реши, че става дума за стипендия в България, защо реши, че ми трябва, за да се издържам, може просто да си чеша егото, защото ... мога?, защо реши, че само ти си хванала Германията за шлифера при положение, че има много други около теб, които вече сме минали и заминали по тоя път и сме видели какво ли не- от гадната ти статистика през финансите и пародийното счетоводство, пък на всичкото отгоре не сме се пънали над тях с месеци.
    Най- любезно ти предлагам да не си позволяваш да класифицираш хора, които не познаваш, а да си седнеш малко на задника и да осъзнаеш, че не си на Марс, далеч от всички други долни същества, които никога няма да стигнат до теб.
    Последно редактирано от therichbitch : 08-20-2014 на 19:01

Мега фен Аватара на Blab
    the rich bitch was here, y'all
    W
    V

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    За Бога, точно ти да ми кажеш, че подхождам снобски, не снобарски, като за начало
    В момента не ми се коментира темата /тя и без друго е разводнена/ ии не искам да оставаш с впечатление, че издребнявам или влагам лично отношение. Мисълта ми е, че това е форум и е 'позволено' да пишеш с думи, които ти харесват повече от 'стандартните'. Преди във форума имаше закачка ~ 'аЗсексуален', вм. 'асексуален'. Ако вмъкнеш някъде вариацията, това значи ли, че не си в час с еквивалента ?

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Поглеждаш аватара ... поглеждаш коментара ... контрастът е чеееерно бял, рич бич мама.

Пинко раздуха глухарчето и сега ще киха :/

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    За Бога, точно ти да ми кажеш, че подхождам снобски, не снобарски, като за начало! Бих казала, че е малко неадекватно. Никога досега не съм споделяла каквато и да било лична информация във форума, нито съм се изтъквала с академични постижения. Всичко това, разбира се, е умишлено, не обичам някакви random хора да знаят прекалено много за мен.
    А ти освен, че за стипендията не знаеш, с много други неща не си наясно, очевидно. Защо реши, че става дума за стипендия в България, защо реши, че ми трябва, за да се издържам, може просто да си чеша егото, защото ... мога?, защо реши, че само ти си хванала Германията за шлифера при положение, че има много други около теб, които вече сме минали и заминали по тоя път и сме видели какво ли не- от гадната ти статистика през финансите и пародийното счетоводство, пък на всичкото отгоре не сме се пънали над тях с месеци.
    Най- любезно ти предлагам да не си позволяваш да класифицираш хора, които не познаваш, а да си седнеш малко на задника и да осъзнаеш, че не си на Марс, далеч от всички други долни същества, които никога няма да стигнат до теб.
    Вземи се в ръце. Виж аз какво казах, виж ти какво ми отговори.
    Можеше преспокойно да обясниш за каква стипендия става дума, нали? Откъде да знам каква е?
    Видях противоречие, попитах. ДА, коментарът ти беше откровено СНОБСКИ - "за изявените ученици има стипендия", бла-бла. Няма проблем, попитах пак - косвено. Изразих съмнение, че стипендията в България е достатъчна. Явно не съм наясно, обясни ми - кажи "не уча в България", например. Или "стипендията беше за глезня, не за издръжка". Ама не, много сме важни, нали. Че и Германия намеси - все едно съм отворила темата и съм написала 20 реда как стипендиите в Германия са по-добри или нещо от сорта.
    Иначе да, много е лесно да влизаш в някаква тема, да раздаваш епитети ("посредствени"), да си изразяваш мнението критикарски и отвисоко, претендирайки да е "непретенциозно" и не знам си какво, да използваш информацията, която другите са дали, при това ни в клин, ни в ръкав, обаче самата ти да не даваш никакво инфо за себе си, за да няма възможност да бъдеш съдена. Когато ти сама с охота го правиш. Изборът ти да не споделяш не е израз на нищо друго освен на нежелание да си излезеш от comfort zone и да станеш уязвима. НИЩО ЛОШО. (Лъв ли си, впрочем?)Лошо е, когато използваш информацията, която другите са дали, по този начин.
    Седни си на задника и си овладей нервите, защото в случая, Бога ми, не съм ти аз виновна.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-20-2014 на 21:06

Е, аз ще взимам стипендия и във Франция, далеч по-висока от стандартната българска, но пак до никъде няма да ми стига за издръжка. Моята е повече по социален критерий, но по някакво съвпадение тази за изключителен успех е за точно същата сума. А изключителен успех е наистина изключителен. При нас от 1200 човека група може би 30-ина ще имат тази стипендия догодина.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на draid
    Абе не знам, ама аз в поседните години от учението ми си докарвах по около 1000-1200лв на семестър от стипендии и род глупости. Предвид, че семестъра беше 15 седмици това са близо по 68-80лв седмично което не беше никак зле.

Мега фен Аватара на Blab
    ^ брей, впечатляващо! как?
    //не виждам смисъл в надцакването в тази тема. ако някой има успешен опит, нека го сподели с останалите.
    лично аз ще му бъда много благодарна, при все че енергията на парите не е отработена, нито от мен, нито назад в семейството ми.мож

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Седни си на задника и си овладей нервите, защото в случая, Бога ми, не съм ти аз виновна.
    deja vu

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    //не виждам смисъл в надцакването в тази тема. ако някой има успешен опит, нека го сподели с останалите.
    лично аз ще му бъда много благодарна, при все че енергията на парите не е отработена, нито от мен, нито назад в семейството ми.мож
    мани ги тия в ТУ едно приятелче е 2ра година там и почна работа в булгартабак след някво състезание или нещо от тоя род, някакви машини са сглабяли а-у мистерия брат

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    Дам.
    Браво и от мен!!
    От ТУ близки познати нямам, че да сведат инфо, ама доколкото знам, в УНСС, СУ и ПУ такова нещо е невъзможно.

Повече от фен Аватара на DeHu
    В УНСС е възможно ,просто трябва да изкараш много високи оценки,специално за едната стипендия,а и там има и други фактори,които влияят.Има и една европейска,която не е толкова недостижима и доста хора взимат.Приятелят ми е в СУ и също взе 1100 от стипендии.

Мега фен Аватара на 102
    а пък в су присъствието не е задължително както в ту и моеш си изкараш и 10 000

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    мани ги тия в ТУ едно приятелче е 2ра година там и почна работа в булгартабак след някво състезание или нещо от тоя род, някакви машини са сглабяли а-у мистерия брат
    С

Стига глупости. Не знам какво е в Софийското ТУ, но в моето хич не е лесно да се взимат стипедии. Първо, процедурата с документите са я направили възможно най-трудна и отчайваща за занимание. То не са проверки, то не са гонене на строги срокове и трябва да членуваш още преди започването на годината. После не знам какво е това на месец. Европейската е към голяма, но я дават веднъж в края на годината.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 08-21-2014 на 10:06

Мега фен
    ^ужас, тряа да си изряден ... баси 'отчайващото'. Такова си мрънкало, че направо ми се повдига. Не знам някой ден как работата ще си вършиш ..

Всъщност знам - както 2/3 от българите, 'дето са същите като теб. А в края на деня ще влизаш по новинарските сайтове да сипваш на педалите и да обясняваш путин колко е велик.

//сори за офа , напрао ми кипва кръвта от тоя лигльо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си