.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 406

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    И все пак, не съм съгласна и с твоята идея за бъдеще и настояще. Да, действаш в настоящето, но резултатите се появяват в бъдещето. Затова споменах, че 30+ са бъдещето.
    Естествено, на всяко действие резултатът му е в бъдещето
    Но на 20 ти е разрешено да мислиш, да планираш и да не действаш. А на 30 вече трябва да действаш или наистина си губиш времето. В тоя ред на мисли.
    Ама както и да е. Мен ми втръсна тая тема, пък и аудиторията тук е нормално да се чувства обидена от статията. А и всеки има право да прави и мисли каквото желае.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Естествено, на всяко действие резултатът му е в бъдещето
    Но на 20 ти е разрешено да мислиш, да планираш и да не действаш. А на 30 вече трябва да действаш или наистина си губиш времето. В тоя ред на мисли.
    Ама както и да е. Мен ми втръсна тая тема, пък и аудиторията тук е нормално да се чувства обидена от статията. А и всеки има право да прави и мисли каквото желае.
    Не че на 30 не можеш да си смениш полето на работа.
    Просто реално 20 е твърде ранна възраст за да знаеш какво искаш да правиш цял живот.
    Не че няма хора, които и по-рано знаят, но все пак.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Не че на 30 не можеш да си смениш полето на работа.
    Абсолютно.
    Това, че на 30+ решаваш да се занимаваш с нещо, което не си докосвал преди, не означава, че си бил неориентиран. Нито пък, че си си губил времето. Животът на един човек е кулминация от моменти, всеки от които се появяват в различни етапи целия процес на дишане и издишване. Да смениш професията си на 30+, да кроиш нови планове, да се захванеш с нещо тотално различно и непознато... Не виждам нищо лошо. Защо да е загуба на време? Да, започваш да градиш всички от основите. Да, значително по-трудно би могло да е. Но не е грешно. И доста често дава добри резултати.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Абсолютно.
    Това, че на 30+ решаваш да се занимаваш с нещо, което не си докосвал преди, не означава, че си бил неориентиран. Нито пък, че си си губил времето. Животът на един човек е кулминация от моменти, всеки от които се появяват в различни етапи целия процес на дишане и издишване. Да смениш професията си на 30+, да кроиш нови планове, да се захванеш с нещо тотално различно и непознато... Не виждам нищо лошо. Защо да е загуба на време? Да, започваш да градиш всички от основите. Да, значително по-трудно би могло да е. Но не е грешно. И доста често дава добри резултати.
    Много зависи. На 30 не можеш вече да започваш от нулата. Трябва вече да си стъпил върху някакви основи, иначе провала е на лице. Ако тепърва стартираш на 30, то реално чак на 50 ще си успял, а тогава вече ще си закъснял с децата (ако искаш)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си