.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Hybrid View

http://i4.helikon.bg/products/6250/01/16250/16250z.jpg

Купи това, май се продава в книжарниците даже. Започва се от най-елементарните упражнения къде се пише мъжки и женски род и как се съгласуват прилагателните и накрая вече може да докараш добро A2. Аз съм я минавала три пъти и всеки път ми е била супер полезна. Има и зелена за по-горното ниво, но тя е вече много сложно и съм сигурна, че повечето французи ще сгрешат много от упражненията.

До мацката, която иска да учи френски. Ако едва си минала испанския е много вероятно да стане същото и с френския. Френсаката граматика е по-трудна, но си приличат достатъчно много да разбира едно 50% от писмената реч на испански.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    http://i4.helikon.bg/products/6250/01/16250/16250z.jpg

Купи това, май се продава в книжарниците даже. Започва се от най-елементарните упражнения къде се пише мъжки и женски род и как се съгласуват прилагателните и накрая вече може да докараш добро A2. Аз съм я минавала три пъти и всеки път ми е била супер полезна. Има и зелена за по-горното ниво, но тя е вече много сложно и съм сигурна, че повечето французи ще сгрешат много от упражненията.

До мацката, която иска да учи френски. Ако едва си минала испанския е много вероятно да стане същото и с френския. Френсаката граматика е по-трудна, но си приличат достатъчно много да разбира едно 50% от писмената реч на испански.
    Точно обратното.Испанската граматика за мен е по-трудна.На френски е най-трудна частта да се научиш да пишеш и да говориш,за което пък си има правила (в някои случаи :Д).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си