.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Hybrid View

Мега фен
    кажи ми за къде си тръгнал, с какво се характеризира мястото за където си тръгнал.
    и с какво осъзнаването че ти си злото те освобождава от страха и те води до това място за което си тръгнал - това място се приема само злото ли.
    Всъщност самото това, че вървиш към дадено място не ти ли създава само по себе си страхове, че няма да стигнеш.
    С което всъщност твоето спасение се превръща в твое бреме, което те дърпа назад от това към което се стремиш.

Т.е. излиза, че целта към, която се стремиш да се освободиш, те дърпа назад от самата нея.
    Ми ти си обречен.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    кажи ми за къде си тръгнал, с какво се характеризира мястото за където си тръгнал.
    и с какво осъзнаването че ти си злото те освобождава от страха и те води до това място за което си тръгнал - това място се приема само злото ли.
    Всъщност самото това, че вървиш към дадено място не ти ли създава само по себе си страхове, че няма да стигнеш.
    С което всъщност твоето спасение се превръща в твое бреме, което те дърпа назад от това към което се стремиш.

Т.е. излиза, че целта към, която се стремиш да се освободиш, те дърпа назад от самата нея.
    Ми ти си обречен.
    отвъд света и времето
    всичко
    злото е само една от дуалностите
    ще стигна, но само от мен зависи за колко време
    аз не му викам спасение а развитие
    целта ми никога не ме е дърпала назад
    няма обречени а само неосъзнати

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    аз не му викам спасение а развитие
    целта ми никога не ме е дърпала назад
    няма обречени а само неосъзнати
    Ами щом го търсиш развитието, то тогава това не е ли един вид спасение за тебе. Освен това в предишния си пост го нарече освобождение и достигане на нещо си, сега по-различно го казваш.
    Значи ти се стремиш към целта (освобождението), но не ти пука дали ще я достигнеш, ми тогава този стремеж към целта от какво се храни. А пък ако ти пука дали ще я достигнеш тази цел, значи това е свързано и с някаква отговорност и някакви страхове, дали ще я достигнеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си