.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен Аватара на albi951
    Цитирай Първоначално написано от margarita116
    искам да ви питам нещо на 11 съм но не ми идва а пък имам окосмяване и ми растът гърди.. Има ли нужда да се притеснявам ?
    спокс няма за кво да се притясяваш, тепърва ще се развиваш, а и не си мисли че е мн хубаво да ти дойде, като пораснеш ш разбереш. )

zdr - lo6o mi e

Здравейте, ужасно се тревожа по този проблем!!
    На 14 съм, и много момчета казват че съм една от най-красивите момичета в класа, обаче:
    Всичките ми приятелки имат цикъл дори и една 5то класничка си има пък аз съм 7 клас направо ми се плаче! Добре оставете цикъла на една страна то и без туй не е важно да имаш цикъл, а и можеш да излъжеш, че имаш.
    Но имам много мънички гърди, пробвала съм всякакви методи но не става, понякога дори чувам момчетата да говорят: "Бих и предложил да излезем или да сме гаджета, но има твърде малки гърди!"

Аз съм отличничка, красива съм, също така и готина (поне всички така говорят (момчетата и момичетата). ) Иискам да ми помогнете да разреша тези 2 проблема благодаря предварително!!
    Ако ме уважаваш - ще ме притежаваш,
    Ако ли не - ще ме гледаш в чужди ръце!!

Banned Мега фен

Re: zdr - lo6o mi e

Цитирай Първоначално написано от Menischeto
    На 14 съм, и много момчета казват че съм една от най-красивите момичета в класа, обаче:
    Всичките ми приятелки имат цикъл дори и една 5то класничка си има пък аз съм 7 клас направо ми се плаче! Добре оставете цикъла на една страна то и без туй не е важно да имаш цикъл, а и можеш да излъжеш, че имаш.
    Но имам много мънички гърди, пробвала съм всякакви методи но не става, понякога дори чувам момчетата да говорят: "Бих и предложил да излезем или да сме гаджета, но има твърде малки гърди!"

Аз съм отличничка, красива съм, също така и готина (поне всички така говорят (момчетата и момичетата). ) Иискам да ми помогнете да разреша тези 2 проблема благодаря предварително!!
    така..ами значи аз съм на 15.. т.е 1 година по-голяма от теб..цикъла ми дойде в 5-ти клас и повярвай ми.. не бях на 7-мото небе... изобщо даже .. не ти трябва..само си представи в тия жеги как не можеш да ходиш на басейн и едва ли не ходиш с памперс в гащите, защото си е почти същото ако питате мен - запарва и е ужасно..колко са ти големи гърдите не зависи дали имаш цикъл или не..отличничка,хубава,готин а - еми извинявай ама ако някой не иска да излезе с теб само защото имаш малки гърди е пълен нещастник и идиот..гърдите ще пораснат..спокойно..като са ти малки..носи най-малкия размер сутиен и хич да не ти пука...ще ти дам пример - Ева Лонгория ..красива, модел, актриса, но не е с кой знае колко по-големи гърди от нормалното... и какво.. нито мъже и липсват,нито нищо..така че гърдите не са най-важното..като не мислиш постоянно за тях ще видиш, че без да забележиш ще пораснат..и би ли ти било хубаво..ако имаше огромни гърди и момчетата излизаха с теб само заради това..без да те харесват особено много и да ти гледат само в бюста - едва ли щеше да ти е хубаво..така че по- спокойно..за всичко си има време.. и следващия път някой като ти каже така - горе главата той не те заслужава

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    нямаш никакъв проблем а и е нормално за тази възраст.. темпото на развитие при всеки човек е индивидуално
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Аз съм на 14 също и мойте са много много малки .. И за сутиен не стават ... Мен ми се иска да нося бюстие (от тези с подплънките) Гърдите не изглеждат много големи а някак оформени Та разправях на мама,че една приятелка носи такова бюстие с подплънки и тя ми каза ,че може да вземе и на мен...минаха няколко дена и явно е забравила .. как да я подсетя? Срам ме е да и кажа " Мамо купи ми бюстие" ..Някакви идеи как да подхвана темата за бюстието?
    Миналото лято едно момче ме пита за кой клас съм и аз му казах 7ми и той каза : "Как може да си за 7ми и да нямаш никакъв бюст?" Много гадно ми стана .. а и всички от моя клас ми се смеят ,че са ми толкова малки ,че и сутиен не мога да сложа Иначе аз не искам много големи .. като на една фр .. чашката и сигурно е Д или Е

Re: zdr - lo6o mi e

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от Menischeto

така..ами значи аз съм на 15.. т.е 1 година по-голяма от теб..цикъла ми дойде в 5-ти клас и повярвай ми.. не бях на 7-мото небе... изобщо даже .. не ти трябва..само си представи в тия жеги как не можеш да ходиш на басейн и едва ли не ходиш с памперс в гащите, защото си е почти същото ако питате мен - запарва и е ужасно..колко са ти големи гърдите не зависи дали имаш цикъл или не..отличничка,хубава,готин а - еми извинявай ама ако някой не иска да излезе с теб само защото имаш малки гърди е пълен нещастник и идиот..гърдите ще пораснат..спокойно..като са ти малки..носи най-малкия размер сутиен и хич да не ти пука...ще ти дам пример - Ева Лонгория ..красива, модел, актриса, но не е с кой знае колко по-големи гърди от нормалното... и какво.. нито мъже и липсват,нито нищо..така че гърдите не са най-важното..като не мислиш постоянно за тях ще видиш, че без да забележиш ще пораснат..и би ли ти било хубаво..ако имаше огромни гърди и момчетата излизаха с теб само заради това..без да те харесват особено много и да ти гледат само в бюста - едва ли щеше да ти е хубаво..така че по- спокойно..за всичко си има време.. и следващия път някой като ти каже така - горе главата той не те заслужава
    мercii
    Ако ме уважаваш - ще ме притежаваш,
    Ако ли не - ще ме гледаш в чужди ръце!!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Аз явно съм един от малкото индивиди, които не обичат прекалено големи гърди Споко мадами, идвам!
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на badsector
    Около млечните жлези се натрупва мастна тъкан. Затова големи гърди означават повече мас. Бозата е основно бързи въглехидрати, които стимулират производството на инсулин, който от своя страна кара тялото да трупа излишните въглехидрати като мастна тъкан. Затова и е възможно да се уголемят гърдите с боза, НО това означава натрупване на супер много мазнини по други части на тялото, т.е. ако се храните нездравословно, уголемяването на циците ще е чак след оголемяването на гъза, паласките, краката и ръцете. Ако искате след време да притежавате увиснало тяло, давайте с въглехидратите. Ааа и при затлъстяването се увеличава и площта на кожата, т.е. ако след време отслабнете, тая кожа ще си остане по вас. Много грозна гледка.

devina
    Guest
    sujalqvam che se namesvamtaka v temata, no sum nova tuk (v saita). Az sum na 16 i imam seriozna vruzka veche ot 7 mesa....veche idva vremeto za seksa....ujasena sum zashtoto gardite mi sa malki- nosq potplunki poprincip i me e strah che kato svalq sutiena toy mnoogo shte se razucharova.Molq vi POMOSHT!!!!!!!! Kakvo da qm za da se uvelichat za priblizitelno kratko vreme..BLAGODARQ vi predvaritelno

Супер фен Аватара на Christinna
    Цитирай Първоначално написано от devina Виж мнението
    namesvamtaka
    mesa
    gardite
    potplunki
    razucharova
    ........oferqvam te cicite sa ti nay malkia problem

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове