.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 406

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ура за 30+ годишните, които свалят едвам навършили пълнолетие девойки.
    Ура за 40+ годишните дами с минижупи и ярки червила посред бял ден!
    Lena Headey е на 40, ама не виждам какъв проблем ще и е да тръгне и гола по улиците ако ще, и ще изглежда по-добре от поне 30% 20 годишни с паласки и къси потничета които те карат да извръщаш поглед от тях за да не си образуваш кошмари свързани с мишлененото човече.
    Последно редактирано от draid : 08-23-2014 на 15:43

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Lena Headey е на 40, ама не виждам какъв проблем ще и е да тръгне и гола по улиците ако ще, и ще изглежда по-добре от поне 30% 20 годишни с паласки и къси потничета които те карат да извръщаш поглед от тях за да не си образуваш кошмари свързани с мишлененото човече.
    Много удобно сравняваш актриса със случайни момичета по улицата. Да обяснявам ли колко е грешно да сравняваш ябълки с круши? А да обясня ли след това каква е ролята на изключенията в живота?
    Или я сравни с 20 години по-младите й колежки, или сравнявай нормални 40-годишни жени с нормални 20-годишни момичета по улиците.
    Точно ти обясняваше колко работиш и колко нямаш време за спорт. Айде сега си представи едно средностатистическа жена на 40 с твоя работен график ПЛЮС семейство, за което да се грижи, демек нулево време за спорт (или просто недобре организиран график, все тая) - дали ще изглежда по-добре в минижуп от 20-годишно момиче? А дали въобще е приемливо да носи минижуп?

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Много удобно сравняваш актриса със случайни момичета по улицата. Да обяснявам ли колко е грешно да сравняваш ябълки с круши? А да обясня ли след това каква е ролята на изключенията в живота?
    Или я сравни с 20 години по-младите й колежки, или сравнявай нормални 40-годишни жени с нормални 20-годишни момичета по улиците.
    Точно ти обясняваше колко работиш и колко нямаш време за спорт. Айде сега си представи едно средностатистическа жена на 40 с твоя работен график ПЛЮС семейство, за което да се грижи, демек нулево време за спорт (или просто недобре организиран график, все тая) - дали ще изглежда по-добре в минижуп от 20-годишно момиче? А дали въобще е приемливо да носи минижуп?
    Абе хайде сега да не се залъгваме, познавам и 40г нормални жени със семейства които изглеждат не по-лошо от нея. Не всички са такива, но има не малко много поддържани жени в диапазон 30-40г. Та в тоя ред на мисли дори минижупа не е изключение за 40г жени. От друга страна има едни "момичета" на по 160 дето са 80кг и въпреки това въпреки това вървят из улиците с къси гащета и голи пъпове.

Аз никога не съм казвал ,че нямам време да спортувам защото много работя, това не знам от къде го измисли. Аз имам проблем с коляното и вече понякога ми е трудно да вървя и стоя на едно място повече от 15 мин. Дори в момента имам свободно време бих казал. Отделно аз съм 78кг на 180см, така че макар и да съм спрял със спорта още не съм за изхвърляне, за разлика от някой с 10г по-малки от мен и със същите кг, ама от женски пол.
    Последно редактирано от draid : 08-23-2014 на 19:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си