- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- градски транспорт
Кур за градския транспорт.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
da
axxaxaxaxaxaxaxaxa
eh tiq dryjki v sredata
vinagi mi e jal za debelacite
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
мен много ме нервят тия, дето стоят на вратата и като дойде спирка не си правят труда да слязат, ми си стоят еей богу
аз винаги минавам по-рязко и ги избутвам да се научат те кой ше ми стои на вратата като има 38794289 хора за слизане
Да ви се похваля, преди 4-дни направих сефтето... платих 20 лева глоба, защото не си надупчих билета. :/
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
е, не знаете че трябва да си дупчите билета ли
Честно, ходила съм 2 - 3 пъти в София и абсолютно съм забравила. Да не говорим, че тук нямаме такива неща, което не е оправдание, де.
е да де, кво се учудвам
помня едни от класа ми ме бяха питали дали с билета за автобус може да се пътува и в трамвай
а си бяха от сф
а пък майка ми, щото цял живот само с тролей или рейс си е пътувала и като трябваше с метрото да отиде там до едно място милата си купила 2 билетчета от касата за да си има и за навръщане, после се чудела сто часа защо не й приемат билетчето
![]()
ама и аз в тва метро не мога да се оправям
смис купувам си билетче от машината (няя се занимавам с некви лелки)
и отивам на тва пробвам първо с едната страна
не ме пуска
после с другата
не ме пуска
Е МАЙКА МУ ДЕБА СИГУРНА СЪМ ЧЕ ТРЯБВА ДА Е С ПЪРВАТА
на 4я път ме пуска
милата
то и аз не ползвам често метро и винаги като тръгна картата да си слагам не знам що не я отчита и аз си стоя така сто часа или пък преди с една приятелка смятахме за много бунтарско да се возим с метрото нелегално за една спирка и правихме схеми как да влизаме с друг човек пред нас или пък на тая първата врътка дето винаги е отворена
веднъж така тя се засили към нея да си мине уж небрежно и баам тя беше блокирана и тя се прасна с нея и дойде охраната![]()
ама сме сладки нали
и метрото си е тегаво, помня първия път, когато баща ми ме заведе да се повозя там малко след като го бяха открили, направо си изкарах акъла![]()
аз принципно съм свикнала със самото пътуване
ама в руското метро с което бях свикнала е доста по-различно
тука нищо не е
ужасс :д
аз пък днес си хванах тролейче до плиска и стоях точно зад шофьора и го гледах, пък и запомних номера на тролея
след час като чаках на плиска оп същият тролей и шофьор, махнах му и седнах с кеф, щото не дупчих втори път билет![]()
btw, само аз ли забелязах, че нямаше нито едно кошче за боклук в метрото?!На запад няма метро без кошче.