Първоначално написано от
sisisis
Здравейте. Първо - не знам дали точно тук е мястото за тази тема. Второ - преди да ме нападнете, че съм трол - не съм. Със сигурност има други момичета с моя ''проблем''. Значи.. винаги съм била момиче, което има само ПРИЯТЕЛКИ. Не мога да кажа, че не познавам момчета, но са само на здрасти-чао. Тоест с момчета не съм била никога много контактна. Напоследък външно доста се промених и започнаха да се интересуват от мен, но не по този начин, който искам аз. Искам просто приятел момче без странични неща. Не съм готова за гадже, защото наскоро преживях тежка раздяла и не искам никой да наранявам излишно. Не искам никой да ме харесва, заради това, което вижда, защото всичко е временно.. рано или късно ще се появи някоя по-привлекателна, а аз искам просто един вид ''красотата да идва отвътре''. По никакъв начин не се надувам просто така стоят нещата и аз не съм виновна. Искам само да мога да променям хората и външния вид да не е единственото, което виждат, а просто повод да ме опознаят. Не искам клишета от сорта на ''хубавите'' ми очи и ''красивата'' ми усмивка. И пак ще поясня, че нито съм трол, нито се надувам, а очаквам някакво мнение и се надявам, че някой ме е разбрал.