- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство.
Клюкари и лицемери има от всеки пол, стига сте се боричкали. Три женски приятелки имам и нито една не ме е прецаквала, но пък виж - един мъжки наскоро реши да ми се прави на задник и ме извади от кожата ми поне като за десет жени. Останалите ми приятели мъже пък все са ми зад гърба, без значение дали греша или не. За момента не съм разбрала ни един от тях да има задни мисли към мен.
Колкото до дълбочината на женското приятелство - ми то си е както ти си го направиш. Като се събереш с някоя аверка на кафенце и си лафиш с нея само за дрехи, гримове и тям подобни, няма кво да се учудваш, че само тия теми биват въртяни.
Няма какво да се правим. Жените клюкарстват повече, правят го с душата си, от вътре и с любов. Няма лошо. Клюкарствате и от пред, и отзад, защото ви харесва много.
Обичате да знаете много от малките случки, нещица, събития и тнт. И това мога да го докажа по-много начини... факт е.. Значи има си израс - ,,не клюкарствай като женчо'' ... После.. Във всички истории,романи, филми - във всички до един - все бабата излиза изпялата новината на целия квартал, не се говори за ДЯДОТО, ами за бабите. Така както бабите ОБичаТ да не пазят тайна (не го правят от лошо) но те трябва да я кажат на всяка позната. и те така
Така е определено. Тва си говорихме снощи с една съфорумка - че ако не друго, поне с вкус за мъже можем да се похвалим. Ма като се замисля, мен все си ми върви на Хора, без значение близки, приятели, семейство или гаджета ще станат. Естествено, тук-таме се забелязва и някоя изцепка, но обикновено подбирам хората до мен добре.