.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Поле за притеснение

Здравейте,
    Водя активен сексуален живот от няколко години. Не мога да се похваля с нищо. Имам въпрос, които ме притеснява малко и се надявам да получа желания отговор. Ще започна с това, че правя секс винаги с презерватив и се отнасям отговорно, но след последния път с приятелката ми нещо ме притеснява. Тя ме задоволяваше орално преди да стигнем същинската част, когато аз се превъзбудих и изпуснах предеякулационна течност. Тя продължи с оралната любов още няколко минути, след което се поцелувахме още малко. Преди обаче да поставя презерватива си го вкарах няколко пъти, за да я възбудя допълнително, след което си го изкарах и продължих по безопасния начин. Въпросът ми е има ли нужда от притеснение поради това, че след като съм изпуснал тази течност съм си позволил да проникна без защита?

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Има риск, но е много малък. И все пак го има.

Дa, имa мaлкa вероятност, не все пaк...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Има малка вероятност за какво?
    Приятелката ти в овулация ли е била изобщо? Не всяко проникване и не всяко изпразване в жена води до бременност.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от Kitenik Виж мнението
    Тя продължи с оралната любов още няколко минути, след което се поцелувахме още малко.
    Сладко.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Има малка вероятност за какво?
    Приятелката ти в овулация ли е била изобщо? Не всяко проникване и не всяко изпразване в жена води до бременност.
    Разваляш форумния мит...

Кажи и да си направи тест, няма как да се разбере...

Тема: Поле за притеснение

Виж са.. Тате е гинеколог и мога да ти кажа, че в предеякулационната течност спермата е толкова минимална, че шанса е 1:10000.. Тва е чиста смегма разреждаща спермата и няма какво да те притеснява дори и в нея да си изпуснал малко
    |DC -Wild#Cat!!♥

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от PainInTheAss Виж мнението
    Виж са.. Тате е гинеколог и мога да ти кажа, че в предеякулационната течност спермата е толкова минимална, че шанса е 1:10000.. Тва е чиста смегма разреждаща спермата и няма какво да те притеснява дори и в нея да си изпуснал малко
    Интересни теми обсъждате на вечеря!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си