- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Истината.
Ето една снимка от клипа http://s28.postimg.org/5g6bh8m7x/Untitled_1.jpg
Няма как тея 3-мата да го правят това по случаиност.... криско, 100 кила и studenta в клиповете си използват пирамидата с око. Като вярваш в Бог поне ти ми повярвай! Повечето хора ще ми се изсмеят и ще ми кажат че съм за психиатър но те не искат да видят истината...
дори и преднамерено да уповават на сатана, това не означава, че коренът на греха се състои просто в такава символична показност, но докато хора като теб прекарват толкова часове в опити да докажат, че физическата страна на нещата е сатанинска, в същото време на света има милиони поклонници и духовни служители на дявола и звяра(666), които са считани за святи хора, поради това и че те самите го правят под формата на уж свята/свещена религия, да вземем за пример един йоги(н), който упражнява трансцедентална медитация, той просто си стои съсредоточен в поза за медитация и потъвайки/потънал в транс може и въобще да не узнае колко много хора по света са се оказали засегнати/обладани чрез него от онези бесовски духове(кундалини, чакрите и аум), на които той служи по този наистина сериозен(систематичен и задълбочен) начин, така че както виждаш физическите неща са в същност безобидни сами по себе си, но "съблазънта" дохожда чрез ангелите на сатана и неговите духовни служители/работници, които прокарват греха чрез цели системи на уж святи/свещени вероучения/вероизповедания/религии, така че такива като криско са по-скоро безобидни в сравнение с ангелите на дявола и неговите духовни служители/работници, които му служат по духовни пътища систематично и задълбочено, така щото много от тях досега разполагаха с т.нар. трансцедентални(окултни) сетива и способности можейки по този начин да виждат, чуват и пр. на хиляди километри много повече от невярващите/неокултистите при това просто стоейки си спокойно в поза за медитация в някаква стая дори на най-обикновен апартамент, неговите съседи и въобще хората около него дори и не са подозирали кой е той и какво прави докато те си мислят, че живеят в достатъчно сигурност и безопасност, такива хора можеха да засегнат неблагоприятно и обладаят много от хората от разстояние дори милиони километри, да не говорим че дори можеха да хвърчат като ангели на дявола из пространството - не веднъж съм ги виждал под формата на тъмни кълба, дори веднъж видях как един от тях мина през хавлиената кърпа закачена на закачалка на стената и тя се помести от стълкновението с него и се залюля на закачалката, като съм виждал подобни явления неведнъж, така че въобще не се тревожи за нещата съставени от атоми и молекули, защото те не са опасни в това отношение сами по себе си, според както е писано:
"Зная и уверен съм в Господа Исуса, че нищо не е само по себе си нечисто; с това изключение, че за този, който счита нещо за нечисто, нему е нечисто..... Заради ядене недей съсипва Божията работа. Всичко наистина е чисто; но е зло за човека, който с яденето си причинява съблазън." Римляни 14: 14-20
защото всичко беше чисто до момента, в който ева и адам започнаха да упражняват окултизъм/йога медитация, с което те оскверниха себе си и много други неща, които бяха съвсем чисти до онзи момент, но се оказаха нечисти най-вече за самите тях сиреч въобще за духовните служители/работници на дявола, затова и ти се пази да не се окажеш под същото осъждение като тях, защото ето как си започнал да считаш/имаш толкова много неща за нечисти, не само подобно на ева и адам, но и на всеки един от духовните беззаконници, които оскверниха секса, и въобще физическите сетивните дейности и физическите тела, поради което започнаха да считат тези неща за греховни поначало и да се стремят към неприкосновеност спрямо тези неща криейки ги дори от самите себе си така както ева и адам покриха голотата си защото започнаха да си мислят, че Бог едва ли не е създал човека грешен поначало.....
Последно редактирано от npp : 08-30-2014 на 12:07