.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Феминизъм

Hybrid View

Не става въпрос само за нас, българите или европейците, мисли глобално. Отделно аз не обвинявам конкретно мъжете, а обществото! По-горе в коментара ми да сте видели такова нещо? В поста ми се обръщам към мъжете, като въпрос - защо масово не харесват нещо, което НЕ познават, но женската част във форума също може да се включи, разбира се. Във коментара си разглеждам и двата пола като жертва на социалната "норма", а в отговор какво получавам? Казах вече какво за мен е феминизма - feminism=equalism
    И на какви основания твърдиш, че съм с психични отклонения?
    Последно редактирано от Adorable Sunshine : 09-01-2014 на 16:37

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Adorable Sunshine Виж мнението
    Не става въпрос само за нас, българите или европейците, мисли глобално. Отделно аз не обвинявам конкретно мъжете, а обществото! По-горе в коментара ми да сте видели такова нещо? В поста ми се обръщам към мъжете, като въпрос - защо масово не харесват нещо, което НЕ познават, но женската част във форума също може да се включи, разбира се. Във коментара си разглеждам и двата пола като жертва на социалната "норма", а в отговор какво получавам? Казах вече какво за мен е феминизма - feminism=equalism
    И на какви основания твърдиш, че съм с психични отклонения?
    Какво има да мисля глобално? За какво ти е равенство, когато двата пола са добри в различни неща? Защо трябва мъжа да търка чиниите и да пуска прахосмукачка, а жената да ходи да копае в мината? Кому е нужно подобно "равенство"?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си