.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от Multikillerrr Виж мнението
    Все си мисля, че отначало тя се пробваше да завърже разговор, но аз съм я отблъснал с „безразличието“ си и сам съм си преебал шанса. :@ кофти
    Как се пробваше? Като си игра с малкият ти брат ли?

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Как се пробваше? Като си игра с малкият ти брат ли?
    Не, просто не съм го разказал.

Не, просто не съм го разказал.
    А как искаш тогава ние да ти дадем точни съвети?

А как искаш тогава ние да ти дадем точни съвети?
    Щом не съм го споменал, значи не съм го сметнал за важно, но щом държиш да знаеш ще ти кажа. Първо, като се разхождахме тя се буташе в мен и ми се извиняваше и след като се извини се гледаме в продължение на 7-8 секунди, които сякаш траят цяла вечност и все ще се намери някой идиот който да мине между нас или нещо такова, после докато седяхме в едно капанче ме риташе уж без да иска и се повтаряше същото. Знам, че си казваш, че това не е нищо, но като се случи 4-5 пъти те кара да се замислиш. Ето, виждаш ли защо не го споменах.
    Последно редактирано от Multikillerrr : 09-01-2014 на 17:40

Щом не съм го споменал, значи не съм го сметнал за важно, но щом държиш да знаеш ще ти кажа. Първо, като се разхождахме тя се буташе в мен и ми се извиняваше и след като се извини се гледаме в продължение на 7-8 секунди, които сякаш траят цяла вечност и все ще се намери някой идиот който да мине между нас или нещо такова, после докато седяхме в едно капанче ме риташе уж без да иска и се повтаряше същото. Знам, че си казваш, че това не е нищо, но като се случи 4-5 пъти те кара да се замислиш. Ето, виждаш ли защо не го споменах.
    Аз винаги казвам, че от опит глава не боли! По-добре да пробваш и да се разочароваш, отколкото да не опиташ! Какво има да губиш? - Нищо. Покани я да излезете пък каквото стане.

Аз винаги казвам, че от опит глава не боли! По-добре да пробваш и да се разочароваш, отколкото да не опиташ! Какво има да губиш? - Нищо. Покани я да излезете пък каквото стане.
    Ми то това е проблема, изобщо не знам какво да и кажа, щот ще е тъпо някак си да и кажа искаш ли да излезем. Затова написах темата - някой с повече опит да ми даде съвет какво да говоря и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си