.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Аз не мога да си представя човек, като него да търси точно там жена сред толкова много хора. Той тотално ще забие, според мен.
    Не той - алкохолът ще свърши работата.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Не той - алкохолът ще свърши работата.
    Най-много да се напие и обърка работата напълно. А, ако няма такава вероятност не е проблем да се запознае с някоя, да я покани в тях, а преди срещатата да удари 2-3 за успокоение, ако ще се търси помощ от алкохола.

anonymous768631
    Guest
    Бих поспорила. Там е пълно с един куп индивиди, които се перчат, показват татуираните си тела, причОски и тем подобни. И от толкова много паплач, от които 95% със сигурност са по отракани от него, някоя заблудена ще дърпа точно него? Който най-вероятно ще седи забит в ъгъла или на стола и ще се чуди как да си намери място.
    А ти защо си го представяш като някой мега забит индивид. Може просто да е нямал самочувствието да пробва по-усърдно. Има и такива хора.
    Поне мен са ме дърпали, а щом мен могат да ме дърпат, значи могат да дърпат всеки. Особено хора, които дават вид на чичко паричковци. Въпросът е успешно да си дадеш такъв вид.

Най-много да се напие и обърка работата напълно. А, ако няма такава вероятност не е проблем да се запознае с някоя, да я покани в тях, а преди срещатата да удари 2-3 за успокоение, ако ще се търси помощ от алкохола.
    Не, не. Не разбра. Алкохолът е за нея, не за него. За него само 2 за оправдание, ако му падне. Знаете как е първият път.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от ... Виж мнението
    А ти защо си го представяш като някой мега забит индивид. Може просто да е нямал самочувствието да пробва по-усърдно. Има и такива хора.
    Поне мен са ме дърпали, а щом мен могат да ме дърпат, значи могат да дърпат всеки. Особено хора, които дават вид на чичко паричковци. Въпросът е успешно да си дадеш такъв вид.
    Хайде да си го кажем директно. Той е мъж на 28 години, който никога не е докосвал жена. Не знае къде има жени, не знае какво да им каже и търси помощ в teenproblem.

Не, не. Не разбра. Алкохолът е за нея, не за него. За него само 2 за оправдание, ако му падне. Знаете как е първият път
    Той не иска да плати на жена, която доброволно ще се съгласи да прави секс с него. Камо ли да напие някоя и да се възползва.
    Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:24

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не, не. Не разбра. Алкохолът е за нея, не за него. За него само 2 за оправдание, ако му падне. Знаете как е първият път.
    Точно.

Той единствено трябва да се приведе в приличен вид, да се усмихва и да си танцува там.. Има достатъчно пийнали мацки, на които ще може да привлече вниманието с две три изречения.
    Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си