.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Hybrid View

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Бих поспорила. Там е пълно с един куп индивиди, които се перчат, показват татуираните си тела, причОски и тем подобни. И от толкова много паплач, от които 95% със сигурност са по отракани от него, някоя заблудена ще дърпа точно него? Който най-вероятно ще седи забит в ъгъла или на стола и ще се чуди как да си намери място.
    А ти защо си го представяш като някой мега забит индивид. Може просто да е нямал самочувствието да пробва по-усърдно. Има и такива хора.
    Поне мен са ме дърпали, а щом мен могат да ме дърпат, значи могат да дърпат всеки. Особено хора, които дават вид на чичко паричковци. Въпросът е успешно да си дадеш такъв вид.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Най-много да се напие и обърка работата напълно. А, ако няма такава вероятност не е проблем да се запознае с някоя, да я покани в тях, а преди срещатата да удари 2-3 за успокоение, ако ще се търси помощ от алкохола.
    Не, не. Не разбра. Алкохолът е за нея, не за него. За него само 2 за оправдание, ако му падне. Знаете как е първият път.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от ... Виж мнението
    А ти защо си го представяш като някой мега забит индивид. Може просто да е нямал самочувствието да пробва по-усърдно. Има и такива хора.
    Поне мен са ме дърпали, а щом мен могат да ме дърпат, значи могат да дърпат всеки. Особено хора, които дават вид на чичко паричковци. Въпросът е успешно да си дадеш такъв вид.
    Хайде да си го кажем директно. Той е мъж на 28 години, който никога не е докосвал жена. Не знае къде има жени, не знае какво да им каже и търси помощ в teenproblem.

Не, не. Не разбра. Алкохолът е за нея, не за него. За него само 2 за оправдание, ако му падне. Знаете как е първият път
    Той не иска да плати на жена, която доброволно ще се съгласи да прави секс с него. Камо ли да напие някоя и да се възползва.
    Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:24

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не, не. Не разбра. Алкохолът е за нея, не за него. За него само 2 за оправдание, ако му падне. Знаете как е първият път.
    Точно.

Той единствено трябва да се приведе в приличен вид, да се усмихва и да си танцува там.. Има достатъчно пийнали мацки, на които ще може да привлече вниманието с две три изречения.
    Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си